Mladý ruský šílenec, jenž po dobu šesti hodin zabíjel studentku, se stal „hrdinou“

Účast v ruské vojenské operaci na Ukrajině mu vystavila propustku na svobodu

Předtím si odpykával 17-letý trest ve  vězení s obzvlášť přísným režimem.

Za brutální vraždu své bývalé milenky dostal Vladislav Kaňus 17 let vězení, ale odseděl si sotva jen necelý rok, protože šel na ukrajinskou frontu jako dobrovolník. Teď se ten chasník vrátil domů a žije si na svobodě, jako by se vůbec nic nestalo.

Vladislav Kaňus: Mladý ruský šílenec, jenž po dobu šesti hodin zabíjel studentku, se stal „hrdinou“. Účast v ruské vojenské operaci na Ukrajině mu totiž vystavila propustku na svobodu.

Vladislav Kaňus zabil v lednu 2020 v Kemerovské oblasti 23-letou ruskou ženu. Pak se muž dozvěděl o novém vztahu své bývalé přítelkyně Věry Pechtělevové. Když si studentka přišla odnést věci z bytu, vrhl se na ni, aby ji posléze zmlátil předměty, jež se mu dostaly pod ruku, včetně toho, že ji pořezal nožem. Na těle zavražděné Rusky bylo napočítáno více než 100 krevních podlitin, ran, různých zranění a pohmožděnin.

Před smrtí mladý zločinec Pechtělevovou ještě znásilnil a navíc dívku dále týral, což pokračovalo ještě šest hodin. Na závěr ji uškrtil šňůrou od žehličky.

Během týrání Pechtělevové se sousedé pokoušeli sedmkrát zavolat policii, protože slyšeli hlasitý ženský křik. Šetřením však bylo zjištěno, že tři dispečeři sice přijali oznámení o rvačce na ubytovně, avšak zvukové záznamy si nevyslechli a událost nenahlásili operačním četám, takže policie řádně nereagovala na informace o možném trestném činu.

Vladislav Kaňus: Mladý vrah ruské studentky. Účast v ruské vojenské operaci na Ukrajině mu vystavila propustku na svobodu.

ZDROJ: ZDE a ZDE

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Kauza Ukrajina, Z Ruska. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *