Clinton Eugene Curtis před soudem v r. 2004: Napsal jsem program na zmanipulování voleb, nikdo si toho nevšiml (video!)

Clinton Eugene Curtis pod přísahou před senátem státu Arizona dosvědčil, že vytvořil software použitý ke zmanipulování voleb v roce 2004.

Podrobně vysvětlil, jak byl najat kongresmanem Tomem Feeneym v roce 2000, aby vytvořil prototyp softwarového balíku, který by tajně zmanipuloval volby, aby změnil výsledek 51/49 na určitou stranu, aby se volby otočily ve prospěch toho, koho chtějí vyhrát.

Stačí, že lidé vědí, že byly volby. Lidé, kteří odevzdali hlasy, nerozhodují o ničem. O všem rozhodují lidé, kteří počítají hlasy.

Jedna věc v historii USA je konzistentní během každého volebního cyklu – obvinění z podvodů s voliči. Tato obvinění však nejsou bláboly šaška se staniolem omotaným kolem hlavy, jsou podložená a sahají až k Nejvyššímu soudu. Nevěříte tomu? Zeptejte se Al Gorea a George W. Bushe.

Pokud si myslíte, že by vládnoucí třída nechala na voličích, aby rozhodli, kdo bude zvolen, měli byste se zamyslet znovu. Každý jednotlivý kandidát, který skutečně zpochybňuje status quo, se stává cílem.

ZDROJ (+video)


Clinton Eugene „Clint“ Curtis je americký právník, počítačový programátor a bývalý zaměstnanec NASA a ExxonMobil, který také odhalil volební hacking.

V roce 2006 dokument Hacking Democracy odhalil zmanipulování voleb pomocí elektronických hlasovacích zařízení:

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Dějiny a současnost, Politika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

2 komentáře: Clinton Eugene Curtis před soudem v r. 2004: Napsal jsem program na zmanipulování voleb, nikdo si toho nevšiml (video!)

  1. Josef Myslivec napsal:

    Jenom dotaz: Nebyly tyto výsledky u volby Macrona, Čaputové a Pavla?

    • admin napsal:

      Pane architekte, srdečně Vás zdravím!

      Jsem tomu rád, že jste onen dotaz vznesl, poněvadž není bezpředmětný. Patrně máte na mysli toto:
      Volby prezidentů ve třech zemích EU skončily podezřele: STEJNĚ. Navíc, gen. Pavel znal výsledek voleb dopředu

      Co k tomu dodat. Četl jsem v režimních článcích, že se jedná o dezinformace, tedy, že za stejnými výsledky stojí podvod. Prý, hlasy se sčítají ručně, za kontroly zástupců opozičních stran, počítače prý slouží jen k přenosu dat a k jejich zpracování.

      A právě v tom zpracování vězí ZÁSADNÍ problém. Jinak řečeno, k čemu ruční poctivé součty hlasů v okrskových komisích, když na centr. úrovni v Praze dle systému „nalej-vylej“ je možné pomocí SW učinit naprosto cokoli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *