Mike Adams: Biden zavřel kohoutky s LNG. Zničení ruských plynovodů byla pojistka

Biden stopnul export zkapalněného plynu, čímž spáchal ekonomickou sabotáž vůči EU. Toto je skutečně neuvěřitelný vývoj. Takže USA nejprve dotlačily Evropskou unii k tomu, aby se kompletně odstřihla od ruského plynu.

Toto odstřihnutí si pojistili tím, že vyhodili do vzduchu podmořská potrubí Nord Stream. No a teď Joe Biden zastavil všechny nové vývozy zkapalněného zemního plynu (LNG) ze Spojených států amerických.

Kromě toho Katar právě oznámil zastavení vývozu LNG plynu kvůli riziku poškození lodí v konfliktu mezi jemenskými povstalci a americkým námořnictvem v Rudém moři.

Výsledkem je, že Evropa najednou přišla o 3 zdroje LNG plynu v situaci, kdy si sama do značné míry zničila nebo zablokovala vlastní energetickou infrastrukturu, aby uklidnila ufňukanou Gretu Thunbergovou a ztišila její pláč nad nesmysly rozšiřovanými klimatickým kultem.

Západní Evropa bez dovozu energií ze zahraničí a s velmi malým množstvím domácí výroby energií směřuje k totálnímu ekonomickému kolapsu (který již, mimochodem, začal).

Dnes je už každému více než zřejmé, že USA jsou ve válce s Evropou. Bidenův nejnovější krok je v podstatě poslední kapitolou energetického embarga vůči evropským zemím, které všechny stále bizarně považují USA za svého „spojence“.

Skutečným spojencem, který může Evropě pomoci, je Rusko, avšak USA pokračují ve vtlačování klínu mezi Německo a Rusko, aby se pokusili učinit Evropu závislou na importu LNG plynu z USA… ale pak Biden odstřihne i ten!

Jedná se o skutečně šílenou sérii ekonomických teroristických/sabotážních událostí, které uskutečňují Spojené státy americké proti Evropě s cílem zničit evropský průmysl a ekonomiku a učinit USA silnějšími.

Evropané by měli být pobouřeni, ale jsou příliš poslušní a indoktrinovaní klimatickými alarmisty na to, aby pohnuli prstem.

Evropské země jsou vypitvané, podrobené a energeticky vyhladovělé do zapomnění. Alespoň Texas si stojí za svým a progresivním fašistům říká jasné „Ne!“ Zato evropští národní lídři nestojí za nic a jsou ochotni spáchat sebevraždu vlastních národů!

Zkrátka, Evropa směřuje ke kolapsu.

ZDROJ

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Aktuality, Politika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *