Ukrajina vyzývá k mobilizaci všechny muže a ženy

Ruští představitelé doufají, že rusofóbie nakonec poklesne. To se zdá být optimistické vzhledem k zemím NATO, které šíří strach z války s Ruskem a z vojenského odvodu.

USA, Velká Británie, Švédsko, Austrálie křičí o odvodu do války s Ruskem na základě… lží o válce na Ukrajině. Mezitím ukrajinský podplukovník vyzývá k totální mobilizaci mužů a žen na Ukrajině.

Objevují se zprávy o tom, že zubaři jdou pěšky ze svého bytu do své ordinace, ale ani tam nedojdou. Mluvili jsme o tom už dávno. Ale teprve v posledních šesti měsících… ani to ne, možná čtyři měsíce, že mainstreamová média řekla, že to je pravda. My jsme informovali o tom, že průměrný věk vojáka na Ukrajině je 43 let, protože zemřelo tolik mladých mužů. To už není konspirační teorie. Ale Zelenskij tento víkend vystoupil v německých médiích a říká, že se jim ta čísla nějak vrátila. Říká: Máme 880 000 vojáků. To je téměř miliónová armáda.

Podplukovník ukrajinské armády Nikolov říká, že potřebují totální mobilizaci veškeré mužské a ženské populace starší 18 let. Dokonce i nucení vězňů do armády, protože to by byl jediný způsob, jak Ukrajina nemůže prohrát s Ruskem.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Kauza Ukrajina. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *