Americký plukovník Douglas McGregor: Ukrajinské ztráty signalizují brzký konec konfliktu: Putin vyhrál!

Ukrajinské ozbrojené síly ztrácejí každým dnem více a více vojáků, což naznačuje, že konflikt na Ukrajině brzy skončí, řekl bývalý poradce Pentagonu plukovník Douglas McGregor v rozhovoru pro kanál YouTube Reinvent Money.

Douglas McGregor říká:

Nyní Ukrajinci ztrácejí více vojáků každý den než kdykoli v minulosti. Neměli bychom se divit, že se rozpadají. Zhroutí se a padnou. Německé ztráty za posledních devět měsíců druhé světové války byly vyšší než v předchozím období, to se stává na konci konfliktu, všechno se rozpadá, lidé se snaží odejít, aby se neúčastnili nepřátelských akcí, a to se také stává na Ukrajině.

► McGregor: Atlantik bude hřbitovem amerických válečných lodí!

Podle analytika ztráty ozbrojených sil Ukrajiny již dosáhly více než půl miliónu lidí a toto číslo stále roste. McGregor označil pokračující podporu Ukrajině za nehumánní, která jen zvyšuje počet obětí, a vyzval k ukončení konfliktu.

Putin vyhrál

Ministr obrany Sergej Šojgu na setkání s vedením ruských ozbrojených sil 2. dubna řekl, že od ledna ztratily ozbrojené síly Ukrajiny více než 80 000 vojáků, 14 000 jednotek různých zbraní, včetně více než 1 200 tanků a dalších obrněných bojových vozidel.

Uvedl také, že po neúspěchu letní protiofenzívy se Ukrajinci neúspěšně snaží posílit na určitých liniích a ruská armáda ale nadále tlačí Ozbrojené síly Ukrajiny na západ.

ZDROJ

Příspěvek byl publikován v rubrice Analytika, Kauza Ukrajina. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *