4 najnebezpečnejšie vakcíny, aké boli kedy vyrobené

Povedzte čo i len jednu vetu o poškodeniach spôsobených očkovaním a väčšina alopatických „veriacich“ okamžite zavrhne vašu „konšpiračnú teóriu“.

Tí istí ľudia sa budú sťažovať a priznajú vám všetky svoje zdravotné problémy a budú hovoriť o autistických deťoch, deťoch s ťažkými alergiami a nevysvetliteľnými poruchami imunitného systému, ale ani na minútu nebudú hovoriť o smrteľných toxínoch vo vakcínach. Prečo je to tak?

CDC (americké Centrum pre kontrolu ochorení) už 60 rokov propaguje vakcíny ako svätý grál medicíny, ako magickú pilulku, ktorá zabráni každému zomrieť na desivé infekčné choroby, pred ktorými nemôže nikoho ochrániť nič iné na Zemi.

Napriek tomu miliardy ľudí prežijú bez toho, aby mali vôbec nejaké vakcíny, a v priemere sú títo ľudia oveľa zdravší ako „úplne zaočkovaní“ droidi a zombíci, ktorí, ako sa zdá, väčšinu svojho života bojujú so záhadnými zdravotnými problémami.

► Vedeli ste, že deti sa nerodia s autizmom? ◄

„Spektrum“ sa vyvíja, keď deti dostávajú stále viac a viac vakcín, od narodenia až do veku 6 rokov, kedy sa im do krvi vstrekne viac ako 60 toxických injekcií (poznámka: toľko v USA, na Slovensku o niečo menej).

Tieto injekcie obsahujú všetko od potratových buniek po geneticky modifikované vírusy a baktérie, nehovoriac o latexe, arašidovom oleji, mliečnych výrobkoch, MSG (glutamáte sodnom), formaldehyde a rôznymi vírusmi infikovaných obličkových bunkách africkej opice zelenej.

Ak vy alebo váš blízky trpíte poruchami centrálneho nervového systému, tráviacimi poruchami alebo poruchami učenia, je čas preskúmať najnebezpečnejšie vakcíny.
Máte zdravotné problémy, ktoré lekári a pediatri nedokážu „vyriešiť“ pomocou rôznych liekov na predpis?

S najväčšou pravdepodobnosťou ide o syndróm VTS – toxín z vakcíny. Čím viac vakcín dostanete, tým horšie sa problémy stanú a neexistuje lekár, ktorý by mohol alebo ukázal prstom na skutočnú príčinu, aj keď najťažšie potravinové alergie sa priamo zhodujú so zložkami mnohých vakcín.

Najhoršie je, že „vakcíny“ proti Covid-19 nie sú ani vakcínami. Sú to injekcie spúšťajúce produkciu hrotového proteínu (zrazeninové injekcie), ktoré upchávajú krv a zhoršujú existujúce zdravotné problémy, vrátane porúch centrálneho nervového systému, nepravidelností srdcového rytmu (myokarditídy), kognitívnych funkcií a motorických zručností.

Preto sú najnebezpečnejšími „vakcínami“ na planéte Zem vakcíny a posilňovacie dávky proti Covid-19, pretože to vlastne ani nie sú vakcíny, hoci každý, kto ich dostane, si myslí, že áno.

Takže tu sú šokujúce štatistiky, ktoré odhaľujú 4 najnebezpečnejšie vakcíny, aké boli kedy vytvorené:

#1. „Vakcíny“ proti Covid-19

Nikto, kto si nechal vpichnúť túto vakcínu a dokonca ani „vedci“ na technológiu mRNA, ktorá zmutuje vaše bunky, nevedia nič o skutočnej vede ani o štatistikách zranení a úmrtnosti, inak by to nikdy nedovolili.

Covidové vakcíny sú 300-krát smrteľnejšie ako všetky ostatné vakcíny schválené FDA (americký Úrad pre lieky a potraviny), ktoré boli kedy vyrobené a distribuované.

To znamená, že by ste mohli spočítať všetky zranenia a úmrtia, ktoré boli spôsobené 70 vakcínami vynájdenými a schválenými FDA za posledných niekoľko desaťročí, a žiadny iný medicínsky zásah sa mu ani zďaleka v nebezpečnosti nepribližuje.

Podľa údajov VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System – americký systém na zaznamenávanie nežiaducich účinkov vakcín) už bolo len v USA nahlásených viac ako 12 000 úmrtí spôsobených očkovaním.

Tento systém výrazne zaostáva za reálnych časom a predstavuje len zlomok percenta skutočných prípadov, pretože väčšina ľudí ani neverí, že to boli toxíny z vakcín, konkrétne miliardy proteínov napodobňujúcich vírusy, ktoré poslali ich blízkych do nemocnice alebo skorého hrobu. To znamená, že covidové vakcíny sú smrteľnejšie ako atómové bomby!

#2. MMR vakcína

Väčšina rodičov by bola šokovaná, keby zistili, o koľko nebezpečnejšie je očkovanie proti osýpkam, ako skutočné chytenie vírusu osýpok.

Jeden vedľajší účinok, ktorý je uvedený na príbalovom letáku vakcíny proti osýpkam, vám dáva vedieť, že samotný vpich môže spôsobiť horúčku takú vysokú, že obeť dostane záchvat. Stáva sa to jednému z 3 000 zaočkovaných detí.

Navyše, súvislosť medzi MMR vakcínou (osýpky, mumps, ružienka) a autizmom odhalil samotný vedúci vedec v CDC, Dr. William Thompson.

Prečo je MMR vakcína taká toxická? Lebo obsahuje hovädzie sérum z kráv, ktoré je extrahované z kravskej kože a keď sa vstrekne do človeka, spôsobuje poruchy spojivového tkaniva, artritídu a lupus, ďalej dýchavičnosť, nízky krvný tlak, bolesť na hrudníku a kožné reakcie.

MMR vakcína tiež obsahuje rekombinantný ľudský albumín a WI-38 ľudské diploidné pľúcne fibroblasty, čo je proteínová časť krvi zo zmiešanej ľudskej venóznej plazmy. Keď sa vstrekne, spôsobuje horúčku, zimnicu, žihľavku, vyrážku, bolesť hlavy, nevoľnosť, ťažkosti s dýchaním a zrýchlené dýchanie a tep srdca.

#3. Vakcína proti detskej obrne

Ak by ľudia vedeli, že až tretina populácie bola vystavená skrytým rakovinovým vírusom, keď dostali injekciu vakcíny proti detskej obrne, koľkí by stále verili, že vakcíny sú „svätým grálom“ modernej medicíny?

Ak by ľudia vedeli, že orálne (živé) „vakcíny“ proti detskej obrne zvyšujú počet prípadov obrny u detí, koľkí by ešte stále verili v „bezpečnosť a účinnosť“ týchto vakcín?

IPV alebo inaktivovaná vakcína proti detskej obrne, vyvinutá Jonasom Salkom, používa mŕtve bunky poliomyelitídy, zatiaľ čo OPV alebo orálna vakcína proti detskej obrne, vyvinutá Albertom Sabinom, prenáša vírus cez viacero bunkových kultúr zvierat, aby sa oslabil kmeň, ale to ho nezabije.

Takže deti, ktoré už zápasia s narušeným imunitným systémom zo všetkých ostatných toxických očkovaní, nedokážu účinne bojovať proti oslabenému živému vírusu a nakoniec ho prenášajú na iných.

Táto skutočnosť popiera starú „teóriu kolektívnej imunity“. V skutočnosti vakcína pomáha šíreniu detskej obrny, namiesto toho, aby jej predchádzala.

#4. Rotavírusová vakcína

Rotavírusová vakcína ‚RotaTeq‘ obsahuje smrteľný prasací vírus, ktorý nemá čo robiť v žiadnom lieku nikde a nikdy a už tobôž nie vo vakcíne podávanej dvakrát veľmi malým deťom.

Je to natoľko smrteľné, že môže dôjsť k zamotaniu čriev dieťaťa (nazývané intususcepcia) a ich zvinutiu do seba ako teleskopický ďalekohľad. To môže dieťa zabiť.

Vynálezca tejto vakcíny, Paul Offit, na tomto špinavom očkovaní zarobil milióny farmaceutických dolárov.

Iróniou všetkého je, že vakcína údajne chráni pred rotavírusovou infekciou, ktorá spôsobuje horúčku, vracanie, hnačku, stratu telesných tekutín, dehydratáciu, hospitalizácie a smrť, no aj samotná vakcína bežne spôsobuje hnačku, vracanie, horúčku, sipot, kašeľ, infekcie ucha, silné bolesti žalúdka a krv v stolici. No nekúpte to!

Zdroj (Spracoval: Badatel.net)

Příspěvek byl publikován v rubrice Analytika, Kauza C-19. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *