Rusko poskytlo důkazy, že Spojené státy vytvořily COVID-19, opičí neštovice a léky způsobující rakovinu!

Šéf ruských vojsk radiační, chemické a biologické ochrany Igor Kirillov zveřejnil „senzační data“.

Koronavirus připravovali

Igor Kirillov k tomu pověděl:

Zvažujeme možnost, že se americká agentura pro mezinárodní rozvoj (USAID) podílela na vzniku nového koronaviru. Od roku 2009 agentura financuje program PREDICT. V jeho rámci studovali nové typy koronaviru. Jedním z dodavatelů projektu byla Metabiota. Dobře známá pro své vojenské biologické aktivity na území Ukrajiny.

Dodal, že ještě před objevením prvních případů COVID-19 organizoval Americký Hopkinsův Institut cvičení Event-201. Šlo o testování šíření epidemie dosud neznámého koronaviru. Cvičení „pracovalo s verzí“, že bylo přenášeno z netopýrů na člověka prostřednictvím mezihostitele skrze prasata.

A podobný scénář vývoje COVIDU-19 později nastal. Spojení s programem PREDICT podle Kirillova naznačuje záměrnou povahu pandemie. A také zapojení USA.

Opičí neštovice

Byly zabaveny dokumenty, které ukazují, že od roku 2019 se USAID a její hlavní dodavatel Labyrinth Ukraine účastní amerického vojenského biologického programu. Bylo známo, že Labyrinth Ukraine je divizí americké společnosti Labyrinth Global Health. Jejími zakladateli jsou bývalí zaměstnanci Metabioty. Tedy klíčovým dodavatelem Pentagonu v oblasti vojenských biologických aktivit.

V rámci programu amerického ministerstva obrany byla jednou z oblastí „globálního výzkumu zdraví“ podle něj studie koronaviru a viru opičích neštovic.

Světová zdravotnická organizace WHO 23. července vyhlásila ohnisko neštovic opic za nouzový stav mezinárodního významu. V současné době byla nemoc zjištěna v 76 státech. Počet nemocných přesáhl 26 tisíc.

Vražda století

Spojené státy také vytvořily léky, které způsobují chronická onemocnění v těle. Mohou vyvolat vývoj různých forem rakoviny. Podle venezuelských zdrojů podobnou látku použila zdrav. sestra Claudia Patricia Diaz Guillenová k otrávení Hugo Cháveze. Byla totiž svého času blízkou osobou v prezidentově okruhu. S pomocí amerických tajných služeb později opustila Venezuelu. Byla převezena do USA.

Zdrav. sestra Claudia Patricia Diaz Guillenová otrávila injekcí venezuelského prezidenta Hugo Cháveze.

Souvislost mezi Chávezovou smrtí a vývojem v oblasti biologických zbraní podle Kirillova potvrzují forenzní důkazy a svědectví kubánských lékařů, kteří ho léčili. Uvedli, že nemoc je netypická a „odolná“ vůči známým lékům.

Rakovinotvorný „lék“

Vytvoření léku, který bude schopen vyvolat vývoj rakoviny, je teoreticky možné, potvrdil Alexander Kudrjavcev, bioinženýr, biotechnologický specialista a absolvent katedry bioinženýrství biologické fakulty Moskevské státní univerzity.

Již v roce 2010 vydal úřad ministerstva obrany USA pro snižování vojenských hrozeb (DTRA) zprávu o technologiích dvojího použití. Ty, které mohou být použity pro mírové účely, jako je léčba nemocí, ale také vojenské. Jedná se o působení pomocí tzv. interference RNA. Jednoduše řečeno, metoda umožňuje narušit produkci určitého proteinu, který tělo potřebuje pro své fungování.

Důsledky mohou být velmi odlišné. Poruchy, které vyvolávají postupný vývoj maligních nádorů, jsou možné. Nebo dramaticky oslabit imunitní systém. Nebo vedou k zahájení autoimunitních onemocnění. Tehdy imunitní systém začne napadat svého hostitele, vysvětlil Dr. Kudrjavcev.

Současně podle Kudrjavceva mohou být virové vektory použity jako nosič. Zvláště pro modifikované formy herpesvirů. Rovněž se vyvíjejí přímé metody podávání kůží. Jedná se o nestabilní látky. Doba jejich působení na tělo je omezená. Proto musí být podávány ne jednou, ale po určitou dobu. Těžko říct, kolikrát. Je ale jasné, že pokud takové látky existují, jsou přísně tajné, uzavřel ruský vědec.

ZDROJ (překlad Naše Pravda)


Pozn. Naší Pravdy:
Již před měsícem, 6. července, Michail Bolkov, vědecký pracovník Ústavu imunologie a fyziologie Uralské pobočky Ruské akademie věd, řekl, že laboratoř ve Wu-chanu, odkud se s největší pravděpodobností začal šířit koronavirus, se zabývala biologickým vývojem pro Spojené státy. Vývoj byl podle jeho slov sponzorován s pomocí čínských a amerických grantů.

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Aktuality, Kauza C-19, Kauza Ukrajina. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *