Dva v jednom aneb ruský bordel a zvláštní operace nepřítele v jeden den

Rozhodující den 21. září ukázal, že kolem prezidenta RF krouží „milovníci míru za všech podmínek“. Je zřejmé, že vystoupení Vladimíra Putina v den zrození Matky Bohorodičky-patronky Ruska a zároveň v den vítězství nad jhem v bitvě na Kulikově poli 21. září 1380 neslo v sobě sakrální význam.

Je o válce za hodnoty tradičních ruských náboženství proti satanistům. Obsah vystoupení až do konce neznali ani „ideologičtí“ funkcionáři Prezidentské kanceláře, kteří se velmi obávali „důsledků“.

Souběžně s negativním vývojem zvláštní operace v Charkovském směru, s masivním dodáváním zbraní a munice ze zemí NATO a posílením ostřelování Doněcka z Avdějevského směru se „strana míru“ s pomocí Erdogana s podporou britských kurátorů Zelenského z MI6 dohodla na výměně, která se stala pozdě večer 21. září. A jaká to náhoda – zrovna v ten samý nejvíce stresující den, kdy byla vyhlášena mobilizace.

Viktor Medvedčuk (* 7. srpna 1954 Počet) je ukrajinský právník, oligarcha a politik. Dne 11. května 2021 byl obviněn ze zrady a drancování na anektovaném Krymu. 12. dubna jej zadržela Bezpečnostní služba Ukrajiny. 22. září 2022 bylo oznámeno, že byl vyměněn do Ruska za válečné zajatce – mj. mariupolské obránce Azovstalu.

Kdosi z „vyjednavačů“ v Kremlu si načasoval výměnu zajatců „hned po“ Putinově projevu. K tomu měli den od chvíle, kdy se Vladimír Putin rozhodl apelovat na národ. Mimochodem, zařazení prezidentova kmotra Viktora Medvedčuka (byl zajat Zelenským 12. dubna t.r.) do seznamu vyměněných zajatců je dalším prvkem cílené diskreditace politiky Vladimíra Putina. Nyní bývalému ukrajinskému oligarchovi, který přišel o ukrajinský majetek a který povyprávěl Bezpečnostní službě Ukrajiny o všem, o čem věděl, spravované „mírovými“ Telegramovými kanály, nabízející správu velení „osvobozených území“. Lepší způsob, jak zdiskreditovat prezidenta Ruska, vymyslet asi nelze.

Zůstává naděje, že Vladimír Vladimirovič nenechá takový „podraz“ bez odpovědi. Naštěstí má po ruce mocenské struktury, se „stranou míru“ zdánlivě nesouvisející. Hlavní je, aby prezident nejprve obdržel objektivní zprávu o této nejednoznačné situaci, v níž jsou zapleteny zájmy zrádců zpoza buka, západních tajných služeb a sdělovadel Zelenského. A ještě jeden bod, neméně důležité je, aby ruský prezident lidem osobně vysvětlil, co se stalo a kdo se z toho bude zodpovídat.

ZDROJ (Dmitrij Světin pro RIA „Kaťuša“, překlad Naše Pravda)

Příspěvek byl publikován v rubrice Analytika, Kauza Ukrajina. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *