JUDr. Jiří Vyvadil: Kolikrát musí ještě Biden upadnout, aby definitivně odpadl?

Někdo nenávidí Putina, někdo Bidena

Z hlediska časové posloupnosti, celá válka Západu proti Rusku vypukla v okamžiku, kdy Joe Biden během přátelské telekonference, …

… kdy každý očekával, že se domluví s Vladimírem Putinem o zajištění bezpečnostních záruk Ruska, které je doslova obklopeno nepřátelskými státy NATO, hodil zpátečku a žádnou dohodu nepřipustil. Největší kámen úrazu se týkal Ukrajiny, o které bylo řečeno, že její cesta do NATO je otevřená.

A tak přichází momenty, kdy nastupují náhradní scénáře a jedním z nich je, že silně sklerotický prezident Biden, který si často nepamatuje jména a ani kde se právě nachází, odpadne z prostého faktu, že rád a často v nejnejvhodnějším okamžiku padá a pokud možno, když na něj míří zvědavé kamery.

Poslední pád v první červnový den, kdy při předávání diplomů na americké námořní akademii ve státě Colorado zakopl a upadl, byl dalším pádem v pořadí. Chvíli ležel na zemi, poté se za pomoci ochranky zvedl a ukazoval na místo, o které zavadil.

Americká viceprezidentka Kamala Harrisová

Ať tak či onak, demokraty čeká možná větší problém s americkými volbami než republikány. Nejenom, že ani demokraté nejsou přesvědčeni, že je Biden pro svou stařeckou sešlost nejvhodnějším kandidátem, starost jim může způsobovat, že kdyby se něco stalo a Biden skutečně odpadl, přicházela by v úvahu jako kandidátka viceprezidentka Kamala Harris, která sice nepadá na zem, ale je celkově shledávána převážně neschopnou.

Ať tak či onak, do voleb čeká Američany i svět ještě téměř dva roky.

Čím více bude Biden padat, tím větší je naděje, že válka proti Rusku skončí, ať již by se stal prezidentem Donald Trump či Ron de Santis.

Konečně o nic jiného většině světa, mimo tzv. kolektivního Západu, nejde…

Přeji krásný den, přátelé.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Politika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *