Dr. Paul Craig Roberts: Útok Hamasu na Izrael páchne po americkém Hlubokém státu

Američtí „experti“ a presstitutky se v těchto hodinách potí úsilím podat technické vysvětlení totálního selhání izraelského vychvalovaného vysoce bezpečnostního systému nazývaného Železná kopule, a to jen proto, aby tímto zkoumáním odvedli pozornost od toho, co se ukrývá za tímto systémem.

Efrat Feningsonová, veteránka zpravodajské divize izraelských obranných sil, souhlasí s mými úvahami (ZDE) o tom, že šokující útok Hamasu na Izrael postrádá logiku a nemohlo k němu dojít tak, jak je oficiálně líčeno. Poslechněte si její 4 minuty a 30 vteřin trvající videoreportáž.

Američtí „experti“ nevědí, jaké podat technické vysvětlení totálního selhání izraelského vychvalovaného bezpečnostního systému Železná kopule, aby tak odvedli pozornost od toho, co se ukrývá za tímto systémem.

Protože ono šlo o zcela obyčejné konvenční selhání, stejné, jakým bylo selhání z 11. září 2001 v New Yorku. Tehdy hrstka Saudů ponížila „velkou supervelmoc“ a nikdo z amerických představitelů, kteří nedokázali ochránit naši zem, nebyl za své ostudné selhání hnán k zodpovědnosti. Totéž nyní potkalo hrdý Izrael. Hamas, to jest chovanci vězení pod širým nebem, ponížili Izrael. Sledujte, zda jsou či budou nějací izraelští představitelé pohnáni k odpovědnosti za selhání při ochraně své země.

ZDROJ (překlad Mgr. Lubomír Man)

Příspěvek byl publikován v rubrice Analytika, Politika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *