Elvíra Nabiullinová: Vládkyně finančních temnot v Rusku aneb vrchol ruské pyramidy moci

Američané si jméno „Elvíra“ pravděpodobně spojí s Elvírou, vládkyní temnot. Nakolik příznačné, že čarodějnice, která předsedá ruskému sabatu bankéřů, se také jmenuje Elvíra.

Elvíra Nabiullinová pochází z Ufy v sovětském Baškirsku a může se pochlubit všemi předpoklady, které Putin a jeho globalističtí souputníci u centrálního bankéře vyžadují. Po působení ve Svazu vědy a průmyslu SSSR na počátku 90. let a – po rozpadu SSSR – na ruském ministerstvu pro hospodářský rozvoj a obchod v polovině 90. let strávila Nabiullina dva roky prací s arciglobalistou Germanem Grefem (o něm více ZDE) ve Sberbank, než se v roce 2000 vrátila do „veřejné služby“.

Z článku „Nabiullina: symbol hospodářské politiky v rozporu se zájmy Ruska“

V roce 2007 se její kariéra rozjela na plné obrátky díky dvěma klíčovým jmenováním. Nejprve byla v květnu téhož roku vybrána jako „Yale World Fellow“, což je pozice ve čtyřměsíčním programu pro vedoucí pracovníky organizovaném institucí Ivy League, která hostí Skull and Bones (pozn. Naší Pravdy: podrobněji ZDE) a rekrutuje CIA, a která signalizuje „závazek Yale být přední globální univerzitou“ vytvořením „rostoucí sítě globálních lídrů vyškolených na Yale“. V září téhož roku pak Putin při výměně ve vládě jmenoval Nabiullinovou na místo svého dobrého kamaráda (a dalšího globalistického spiklence) Germana Grefa ministrem obchodu.

Aby nebylo pochyb o Putinově podpoře Nabiullinové, jmenoval ji v roce 2008 na místo ruského guvernéra Evropské banky pro obnovu a rozvoj a poté ji jmenoval předsedkyní Rady guvernérů ruské centrální banky, a to ne na jedno, ne na dvě, ale na tři po sobě jdoucí čtyřletá období.

Jakou ďábelskou směs zlověstných plánů tedy Nabiullina uvařila ve svém čarodějnickém kotli v ruské centrální bance?

Jako guvernérka centrální banky řídila zavádění „digitálního rublu“, ruské digitální měny centrální banky, která, jak nás informoval náměstek ruského ministra financí Alexej Mojsejev, má nahradit hotovost v Rusku.

A v přímém rozporu s bloggery ze Z-Anonu, kteří by vás rádi přesvědčili o opaku, digitální rubl ruský lid důkladně nesnáší a chápe, že politici lžou skrz zuby, když malíčkem slibují, že tento nástroj finančního dohledu a kontroly nebudou používat pro účely finančního dohledu a kontroly. Ve skutečnosti se zdá, že jediné, co může ruský lid sjednotit v jedné otázce, je zavedení digitálního rublu. Nenávidí ho pravoslavná proputinovská konzervativní pravice i komunistická levice a všichni ekonomové a politologové mezi nimi.

Nabiullina řídila rozsáhlé znárodnění bankovního systému, v jehož důsledku se podíl ruského státu v bankovním systému zvýšil na 70 %. Dokonce se chlubila pokrokem, kterého dosáhla v „centralizaci bankovního dohledu“, kdy nevolené čarodějnice a čarodějové z konkláve centrální banky odebrali regionálním guvernérům ještě větší měnovou a bankovní autonomii.

Způsobila tržní šok, který spočíval v téměř dvojnásobném zvýšení úrokových sazeb přes noc, aby zastavila krizi rublu, kterou způsobil oligarcha společnosti Rosněfť Igor Sečin a jeho pochybné (Kremlem schválené) machinace s prodejem dluhopisů.

Rovněž řídila přesun zlatých rezerv ruské centrální banky na globalistický Západ, kde na ni mohly být snáze uvaleny sankce.

Podle Jurije Boldyreva, bývalého náměstka Účetní komory Ruské federace, sem patří i mimořádné rozhodnutí Nabiullinové vyvézt 240 tun svého zlata do Londýna jen několik měsíců před zahájením „vojenské operace“ na Ukrajině.

Toto rozhodnutí bylo natolik nevysvětlitelné, že přimělo Boldyreva k výzvě k trestnímu vyšetřování Nabiullinové a, což je možná ještě překvapivější, vyvolalo krizi víry mezi zastánci narativu „Putin jako šachista 4D“ v „nezávislé“ západní blogosféře.

A v roce 2015 byla časopisem Euromoney zvolena „guvernérem centrální banky roku“ a v roce 2017 časopisem The Banker „centrálním bankéřem roku„, což je jistě největší ocenění, které může člověk po boku Nobelovy ceny za mír dostat.

Naštěstí ani v Euromoney, ani v The Banker se Elvíra na oslavu svého bankéřského vítězství neobjevila na titulní straně, ale dovolil jsem si požádat Broca, aby udělal vizualizaci toho, jak by takový glamour snímek mohl vypadat:

Jak Putin reagoval na to, že tento globalistický superzloduch prodal ruský lid? Samozřejmě s nadšenou chválou! „Prezident opakovaně chválil výsledky práce Nabiullinové a centrální banky jako celku“, vysvětlil loni Putinův mluvčí Dmitrij Peskov.

Zájemci o další seznámení s čarodějnictvím této arci-bankéřky se mohou vydat na výlet do králičí nory Nabiullinina brož a podívat se, jak tato vyznavačka temných umění ráda předává své okultní signály na tiskových konferencích.

Alexandr Dugin: Mým úkolem je pomoci panu Brzezinskému posunout figurky na šachovnici.

A to jsem se ještě nedostal k Michailu Muraškovi a jeho „digitálnímu genetickému pasu“, jehož cílem je vytvořit genetické profily (včetně genomické sekvence) všech Rusů, počínaje novorozenci.

Nebo Igor „Strelkov“ Girkin, proválečný ultranacionalista, který se zasloužil o zahájení vojenské operace proti ukrajinské vládě v roce 2014 a který byl okamžitě zatčen, když začal kritizovat neschopnost Šojgua a jeho nohsledů při vedení neválky v roce 2022.

Nebo Alexandr Dugin, jehož zmatené bláboly o geopolitice berou vážně stejně zmatení vyznavači Evoly z alternativní pravice, přestože existuje spousta důkazů, že Dugin je Brzezinského poskok, a vůbec žádný důkaz, že je „Putinův mozek“.

Chápete, o co jde, že?

Jde o to, že Rusko je stejná země jako všechny ostatní na světě: oligarchie řízená neschopnými kleptokraty a krutými kakistokraty, kteří mají sice různý původ a různé politické sklony, ale slouží širší globalistické agendě přesně do té míry, do jaké jim to pomáhá v kariéře a plní jejich peněženky. Stejně jako všechny ostatní země na planetě je tomu i v tom, že průměrný Rus ví, že průměrný ruský bankéř, technokrat nebo politický poskok je zkorumpovaný oligarcha, který nemá na mysli nejlepší zájmy ruského lidu.

Mozek blogosféry „BRICS nás zachrání!“ hraje na neznalost průměrného Američana (nebo Kanaďana či Japonce…) o reálných poměrech v ruské politice, aby ho nalákal na nadějné vyprávění o Putinovi a Si, kteří zachraňují svět před globalistickou politikou, kterou tak usilovně zavádějí ve své vlastní zemi. (Pozn. Naší Pravdy: podrobněji ZDE)

Dnešní průzkum je jako vždy pouze výchozím bodem pro skutečné zkoumání ruské politické scény, nikoliv jeho konečným bodem. V každém případě pokračujte v bádání a shromažďování informací a rozšiřování svých znalostí o Rusku a Číně a Saúdské Arábii a Izraeli a všech dalších „jiných zemích“, o kterých my v anglicky mluvícím světě obecně víme tak málo.

Ale přinejmenším teď, když víte o světě ruské politiky trochu víc, se už nenecháte tak snadno oklamat jednorozměrnými příběhy o tom, jak šachový mistr 4D v Kremlu maří globalistickou agendu, že?

ZDROJ (překlad: David Formánek)

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Analytika, Z Ruska. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *