Peter Koenig: BRICS – Okno ke světlu? Nebo nejnovější podvod?

Multipolární nesmysl.
Je de-dolarizace pouhým snem?

Během 15. summitu BRICS, který se konal 22.-24. srpna 2023 v jihoafrickém Johannesburgu a jemuž předsedal jihoafrický prezident Cyril Ramaphosa, bylo do tohoto bloku přijato šest nových zemí.

Skupina BRICS se nyní nazývá BRICS-11 a zahrnuje pět původních zemí: Brazílii, Rusko, Indii, Čínu, Jihoafrickou republiku. Novými členy, kteří byli přizváni ke vstupu do bloku od 1. ledna 2024, jsou Argentina, Egypt, Etiopie, Írán, Saúdská Arábie a Spojené arabské emiráty.

Summit se konal s velkými fanfárami a očekáváními. Pozváno bylo přibližně 40 zemí, všechny se chtěly stát členy BRICS, ale podařilo se to jen šesti novým zemím. Další skupina bude do bloku pravděpodobně zařazena na summitu BRICS, který bude příští rok hostit Rusko.

Pro ně, většinou země globálního Jihu, je BRICS zlatým rájem, kam mohou utéct před dravými tesáky Západu, hlavně před ekonomikou založenou na americkém dolaru, která může trestat a sankcionovat zprava i zleva všechny, kdo se nechovají podle „mantinelů“ Západu, nazývaných také „řád založený na pravidlech“.

Protože mezinárodní zákony byly západními vládci zrušeny a de facto nahrazeny jejich příkazy založenými na pravidlech. Výsledkem je, že žádný soudce nepůjde proti elitě a západním vládcům… bez ohledu na to, kolik válečných zločinů, trestných činů proti lidským právům, zneužívání dětí, obchodování s dětmi a ženami spáchají – „oni“, včetně nejvyšších míst vlády, mezinárodních institucí, jsou v bezpečí.

Ještě předtím, než se odehrálo to, co je nyní zřejmé – viděli jste někdy, že by Mezinárodní trestní soud (ICC) právně stíhal západní elitu-zločince? Někoho z těch multimiliardářů, kteří si vytvářejí vlastní pravidla? Například za pedofilii?

Byly někdy Spojené státy obviněny z válečných zločinů, z porušování lidských práv? Navzdory desítkám miliónů mrtvých jen od doby, kdy válka proti terorismu začala 11. září? Nikdy.

Mezinárodní trestní soud může být jako představitel mezinárodního práva, a dokonce i jako mezinárodní organizace, snadno zrušen. Každý soudce ví, že jeho život nebo životy jeho blízkých by byly ohroženy, kdyby měl legálně soudit některého z veletočů západních zločinců. Skutečných zločinců.

Většina uchazečů o členství v BRICS se chce dostat zpod železné pěsti dolarizovaného Západu. Hledají záchranu na Východě. BRICS pro ně znamená blízkost Východu – protože blok vytvořily a vedou Čína a Rusko, dvě země, které si právem vysloužily pověst zemí koexistujících se Západem, ale v hospodářské a měnové nezávislosti. Do jisté míry.

Jedním z propagandistických hesel BRICS je „de-dolarizace“ – ať se děje peklo nebo přijde voda, vymanit se zpod dolarové sankční sítě.

Nechali se oklamat? Jsou si vědomi reality?

Basilej: Banka pro mezinárodní platby

Myšlenka, či spíše iluze spočívá v tom, že tento mocný blok, nový BRICS-11, zničí americký dolar a soukromý centrální bankovní kartel ovládaný klanem Rothschildů v podobě Banky pro mezinárodní platby (BIS) se sídlem ve švýcarské Basileji.

BIS je také nazývána centrální bankou všech centrálních bank. V měnovém objemu kontroluje výrazně přes 90 % světových centrálních bank. Členem BIS se nedávno stala Čínská banka – céčko zemí BRICS. Deník Wall Street Journal to komentuje slovy: „Členství Číny v klubu BIS, to je skutečná revoluce“. Viz tento článek.

Členy BIS jsou centrální banky 63 jurisdikcí: Z toho 34 v Evropě, 16 v Asii, 5 v Jižní Americe, 3 v Severní Americe, 3 v Africe a 2 v Oceánii. Spojené státy jsou zastoupeny dvěma členy, Federálním rezervním systémem Spojených států a Federální rezervní bankou New Yorku.

Podívejme se na to.

I ruská centrální banka je členem BIS, ale její angažmá v BIS je od začátku března 2022 – od náporu západních sankcí kvůli Ukrajině – pozastaveno.

Všechny centrální banky
zemí BRICS jsou členy BIS

Jinými slovy, dva zakladatelé BRICS
jsou úzce propojeni s totálně dolarizovanou BIS

Tento na dolaru založený západní měnový systém – euro je menším a mladším bratrem dolaru, a jeho uctívané instituce, jako jsou Mezinárodní měnový fond (MMF) a Světová banka, topí svět, zejména země globálního Jihu, v neudržitelných dluzích pod falešnými záminkami; v dluzích, které většina těchto zemí nebude schopna splácet.

Místo toho budou stále více zotročovány Západem, a to jak politicky, tak z hlediska využívání zdrojů. Dostávají peníze (dluh), které ve skutečnosti nepotřebují, takže patří okouzlujícím organizacím, které je vykořisťují, ale také jim dávají pochybnou pověst a mezinárodní rating „sounáležitosti“ – jsou hodny MMF a WB – a některých regionálních rozvojových bank, které sledují stejný cíl.

Protože pokud k těmto dravým organizacím nepatří, mají v západním měnovém a bankovním systému problém přežít. To vše je dohodnutý a dobře připravený herní plán.

Samozřejmě je k tomu zapotřebí korupce na obou stranách. Zkorumpovaní politici v takzvaných rozvojových zemích, kteří byli dosazeni do funkcí díky falešným volbám, se starají o to, aby se kola točila dál.

Vezměme si současného brazilského prezidenta Lulu da Silvu, v jehož předchozích dvou prezidentských obdobích (2003 až 2011) byl prezidentem centrální banky Henrique Meirelles, bankéř z Wall Street. Meirelles byl prezidentem globálního bankovnictví společnosti FleetBoston Financials. Wall Street Lulu doslova chválil jako „hodného chlapce“. MMF mu dal přívlastek dobrého učence. A to ještě předtím, než se stal stipendistou Akademie Klause Schwaba (generálního ředitele WEF) pro mladé globální lídry (YGL). Lula je také oblíbeným účastníkem setkání WEF v Davosu.

Dnes je brazilská centrální banka řádným
a klíčovým členem BIS

Jednou ze šesti nových zemí je Argentina. Hlavním favoritem na vítězství v argentinských prezidentských volbách 22. října 2023 je arci-neoliberál Javier Milei, lídr Libertariánské strany. V kampani před primárkami slíbil, že pokud se stane prezidentem, zruší argentinskou centrální banku a jako měnu země přijme americký dolar. A to poté, co byl v letech 2001/2022 svědkem jednoho z nejhorších hospodářských kolapsů v historii Latinské Ameriky, kdy implodovalo dolarové argentinské peso.

Argentinu pak z velké části zachránilo prezidentství Kirchnerových a půjčky od Venezuely, jen aby tuto velkolepou, bohatou a ozdravenou zemi opět srazila na kolena vláda Mauricia Macriho (2015 až 2019), vnucená USA/MMF.

Jak by dopadl nápad Javiera Mileiho na dolarizaci Argentiny pro nový sen BRICS o de-dolarizaci v případě, že by se Milei stal prezidentem?

Vysoce postavený zasvěcenec z londýnské City a whistleblower zřejmě varoval, aby se nenechal touto „klamavou iniciativou“ [nazvanou BRICS] rozptýlit, aby věřil, že najde způsob, jak se vymanit z lichvářského a zločinného kartelu centrálních bank. Když ve skutečnosti byl blok BRICS vytvořen před zhruba 14 lety (vznik BRICS v roce 2009), aby jednoduše podnítil nezbytné spory, chaos a rozdělení potřebné k prosazení a urychlenému zavedení jednotné globální digitální měny, která se v dnešní hantýrce nazývá CBDC (Central Bank Digital Currency).

Ve své knize A History of Central Banking and the Enslavement of Mankind (Dějiny centrálního bankovnictví a zotročení lidstva) napsal zesnulý Stephen Mitford Goodson, který sám byl v letech 2003-2012 nevýkonným ředitelem Jihoafrické rezervní banky a který byl přímým svědkem soukromého systému centrálního bankovnictví zevnitř:

Aby měl jakýkoli národ/stát/společnost/komunita plnou suverenitu a nezávislost ve svých záležitostech, musí mít absolutní kontrolu nad prostředky, které používá ke směně zboží a služeb, orgány, které lid zastupují, a nesmí být delegovány na soukromé osoby.

V průběhu historie byla období státní kontroly nad peněžní zásobou synonymem pro období prosperity, míru, kulturního obohacení, plné zaměstnanosti a nulové inflace.

Když si však kontrolu nad procesem tvorby peněz uzurpují soukromí bankéři, nevyhnutelným výsledkem jsou opakující se cykly prosperity a chudoby, nezaměstnanost, zakořeněná inflace a obrovský a stále rostoucí transfer bohatství a politické moci do rukou této úzké kliky, která tento vykořisťovatelský peněžní systém ovládá.

Kdykoli se proti těmto soukromým a centrálním bankéřům v minulosti postavily národy usilující o obnovení poctivého peněžního systému, tito parazitující bankéři se vždy odvolávali na „vlasteneckou“ válku, aby porazili tolik hanobeného „nepřítele“. To bylo charakteristické pro téměř všechny války za posledních více než 300 let.

► Tím je v kostce řečeno vše.

Celou zprávu Justina Walkera „BRICS – prosím, nenechte se oklamat“ naleznete ZDE.

Dlouhá „Johannesburská deklarace BRICS“ se svými 94 body prozrazuje pravdu: jde jen o obvyklý obchod; o snahu globalistů o nastolení globální totalitní technokracie.

Všech pět původních členů BRICS se zavazuje k vysoce podvodným „17 cílům udržitelného rozvoje“ (SDG) OSN a k falešné „vědě“ o globálním oteplování na bázi CO2 způsobeném člověkem alias změně klimatu. Nic v deklaraci BRICS nedává nově vznikajícímu Hnutí za pravdu, mír a svobodu naději, že z jejich prohlášení vzejde nějaká změna pro společné dobro.

Autor David Skripac přehledně shrnul životně důležité klíčové body deklarace BRICS takto:

  1. Slibují, že BRICS bude usilovat o dosažení Cílů udržitelného rozvoje do roku 2030 (SDGs) WEF a OSN,
  2. Naléhavě zdůraznili „potřebu řešit změnu klimatu“.
  3. Znovu zdůraznili význam provádění Rámcové úmluvy OSN o změně klimatu (UNFCCC),
  4. Znovu potvrdili zásadní význam Světového obchodního centra (WTO),
  5. Zdůraznili „zásadní význam Světové zdravotnické organizace (WHO)“,
  6. Zůstali odhodláni posílit „zásadní význam připravenosti na pandemie“, zdůraznili, že „je důležité, aby se v rámci EU
  7. Zdůraznili „zásadní význam digitální transformace“ a
  8. Zdůraznili „zásadní význam uhlíkových kreditů“ a zelené ekonomiky.

Co lze tedy očekávat od původního BRICS, od nového BRICS-11 – a od nadcházejícího BRICS-plus?

Znovu se, My lidé, probuďme a vezměme život do vlastních rukou a myslí. Nenechme se oklamat, zmást a rozdělit klamavými strategiemi samozvaných vládců.

Ti se nenechají jen tak odbýt. Musíme se vymanit z jejich stále zotročujících metod digitalizace, transhumanizace a kontroly.

Můžeme to udělat.

MUSÍME to udělat.

ZDROJ (překlad Zvědavec)

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Analytika, Politika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *