Čína: Spolehlivý nástroj globalistů

Věděli jste, že Mao Ce-tung se dostal k moci s pomocí Rothschilda, Rockefellera a tajné organizace Skull&Bones? A že vzestup Číny z naprosto zbídačeného agrárního státu na světového lídra byl sociálním experimentem? Zakladatel WEF Klaus Schwab chválí „úspěchy“ kom. strany Číny.

Současný vývoj také naznačuje, že společenský systém vytvořený Maem má být přenesen na celý svět. Čína by tak byla předobrazem plánovaného systému světové nadvlády.

Ještě před několika desetiletími byla Čína zcela chudým a technologicky zaostalým zemědělským státem. Během pouhých třiceti let se hospodářsky, technologicky i vojensky zvedla a nyní je na cestě stát se přední světovou velmocí.

Abychom mohli tento raketový vzestup Čínské lidové republiky správně klasifikovat, je důležité se blíže podívat na jeho počátky a vývoj. Oficiální učebnice dějepisu a dokonce ani mainstreamová média o historii Čínské lidové republiky neříkají, že je neoddělitelně spojena se třemi jmény: Rothschild, Rockefeller a Skull & Bones. Ukazuje se tak, že Čína byla cíleně budována jako nástroj Nového světového řádu a představuje předzvěst plánovaného systému ovládnutí světa.

Vzestup Číny jako světové velmoci

Leden 1979: Americký prezident Jimmy Carter a Richard Nixon s čínským vicepremiérem Deng Xiaopingem.

Po Maovi řídil osud Číny až do roku 1997 Deng Xiaoping. Do historie se zapsal jako velký reformátor, který zahájil otevření Číny a její vzestup na pozici ekonomické a světové velmoci. To se však nestalo jen tak a nešlo o hospodářský zázrak. Výchozím signálem pro tento vývoj bylo setkání amerického prezidenta Nixona s Mao Ce-tungem, které v roce 1972 zorganizoval Henry Kissinger.

Pod záminkou, že je třeba vybudovat Čínu jako protiváhu SSSR, začaly do Číny proudit peníze a západní technologie, které předznamenaly její vzestup. Je důležité vědět, že Nixon a Kissinger byli nebo jsou členy CFR a že Kissinger je také úzce spojen s Rothschildy a Rockefellery.

Proto využili veškerého svého vlivu, aby na jedné straně podpořili vzestup Číny a na druhé straně upevnili svou nadvládu v Číně. Rothschildové převzali v roce 1982 kontrolu nad Čínskou centrální bankou, a tím i nad její měnovou politikou. Rockefellerova Chase Manhattan Bank se stala oficiálním zástupcem Čínské banky v USA a otevřela stavidla pro příliv peněz do Číny. Tyto peníze ve velkém proudily do financování výzkumných a vývojových zařízení, což způsobilo stěhování západního know-how do Číny. Korporace, které se tímto způsobem v Číně angažovaly, jsou také úzce spojeny s CFR. Jedná se o takzvané společnosti z žebříčku Fortune 500, jako jsou Ford, General Motors, IBM a Microsoft.

Čína – předvoj globalizace

Čína však není jen tak ledajakým nástrojem, ale stále více se stává předvojem Rothschildů, Rockefellerů a Skull & Bones, kteří zjevně usilují o nový světový řád totální kontroly a dohledu. Zde je několik příkladů:

  • Čína se svou politikou tvrdého lock-downu během koronové krize podílela velkou měrou na zhroucení světové ekonomiky, aby tím vytvořila gigantické zisky pro několik superbohatých.
  • Spolu s Ruskem je Čína velkým zastáncem vytvoření nového globálního finančního a měnového systému pod kontrolou MMF.
  • Čína je světovým lídrem jak ve zrušení hotovosti, tak v zavedení digitální měny centrální banky CBDC. Stojí tak v čele tohoto globálního projektu, který koordinuje a financuje Banka pro mezinárodní platby BIS.
  • Čína je svým systémem sociálního kreditu průkopníkem a vzorem pro Velký reset, který plánuje Klaus Schwab a Světové ekonomické fórum (WEF). Tento systém je systémem masového dohledu využívajícím umělou inteligenci, a tedy zdokonalením systému donucovacích pravidel zavedeného Maem. Chování a důvěryhodnost každého jednotlivce, ale i firem a organizací je neustále sledováno a vyhodnocováno. Odměňováním dobrého chování ve smyslu vládců a naopak trestáním jakéhokoli špatného chování vynucuje stoprocentní fungování každého jednotlivce ve smyslu vládců. Mezitím již byl v italské Boloni zaveden první evropský systém sociálního kreditu a Komise EU již také připravuje zavedení tohoto systému kontroly a výchovy.

Čínský premiér Li Čchiang

Vše nasvědčuje tomu, že Rockefeller, Rothschild a spol. chtějí po svém úspěšném „sociálním experimentu“ v Číně přenést tento experiment na celý svět, aby položili základy světové diktatury. Na letním Světovém ekonomickém fóru v Davosu 2023 čínský premiér Li Čchiang také naznačil, jak by se to mělo provést. Zdůraznil, že „bezpečnost“ musí být v hierarchii priorit zařazena na první místo!

Krátce předtím pronesl Klaus Schwab, otec Velkého resetu, následující odhalující výrok, když před Li Čchiangem pochválil „úspěchy“ Komunistické strany Číny: „Dychtíme po tom, abychom se poučili z vaší vize o Číně a světě.“

Je to náhoda, že lidé jsou politicky a mediálně systematicky vyvolávaným strachem sváděni k tomu, aby přijímali stále hlubší zásahy státu?

Plány této malé elity, která v pozadí zákeřně řídí osud světa a nyní chce celosvětově zavést svůj sociální kreditní systém, musí být zastaveny!

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Analytika, Dějiny a současnost, Politika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *