Dr. Paul Craig Roberts: Svět bez svědomí

Včera uplynul už 44. den izraelského vyvražďování Palestinců v Gaze a ničení tamní infrastruktury, která je pro život lidí nezbytná.

A už 44 dní velcí moralisté ve Washingtonu, Londýně, Berlíně, Paříži a vůbec v celém západním světě Izraeli tleskají a posílají mu pro další genocidu Palestinců zbraně.

Nyní se toto vraždění rozšiřuje od Gazy až po poslední kousky půdy na Západním břehu řeky Jordán.

A v USA některé evangelikální křesťanské církve toto vraždění Palestinců a vymazávání jejich země z mapy světa dokonce schvalují. Přičemž občané, kteří proti obojímu protestují, jsou zatýkáni či zařazováni do černých listin pracovních míst.

Pro člověka, jako jsem já, který kdysi žil v zemi, kde se morální svědomí respektovalo, je nesmírně skličující být svědkem lhostejnosti vlád, církví a médií k oněm 44 dnům probíhající genocidy lidských bytostí v Gaze.

Zjevně se západní svět ocitl v zajetí Satana.

Už není správné a špatné a spravedlnost a nespravedlnost, už jsou pouze narativy. Když nesouhlasíte s oficiálními narativy, jste podezřelí.

Západní svět dokráčel ke svému konci. Už nemá žádné vůdce. A nemá ani uši, aby bylo slyšeno oněch pár hlasů, které ještě vyslovují pravdu.

Paže Satana se napřahují i k muslimskému světu, který mluví, ale nejedná. Avšak slova Palestinu neubrání.

Rusko a Čína, jejichž vlastní existence je americko-izraelskou hegemonií na Blízkém východě ohrožena, též nabízejí jen slova. Slova, která nic neváží, protože obě tyto země byly už dostatečně zdémonizovány.

Jak je možno v knihách hrdelního zločinu zachovat vraždu coby zločin, kdýž jsou současně bagatelizovány vraždy masové. Které se samozřejmě neomezují jen na izraelskou genocidu Palestinců.

Západní vlády a „lékařské úřady“ vraždí milióny nařízenou „vakcínou proti kovidu“, takže lze s dobrým svědomím konstatovat, že masové vraždění probíhá neustále.

Přijímáme to už asi tak, jako horší deštivý den.
Morální svědomí Západu zvadlo.

ZDROJ (překlad Mgr. Lubomír Man)

Příspěvek byl publikován v rubrice Analytika, Politika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *