PhDr. Josef Skála a jeho simultánka 13.12.2023

PhDr. Josef Skála, CSc. (* 27. května 1952) je český politik a podnikatel, novinář a publicista, v letech 1986-1990 byl předsedou Mezinárodního svazu studentstva, v letech 2009-2010 a opět 2016-2018 místopředseda KSČM.

Od roku 2018 byl signatářem levicové platformy Náš Restart a počínaje říjnem 2021 je jedním z vedoucích představitelů sdružení pro obnovu národní suverenity „Kudy z krize“. Dr. Skála je zároveň ředitelem Institutu české levice.

Dr. J. Skála mj. se vyjádřil k situaci v Rusku – skrze pohled na politiku Centr. banky RF. Doporučujeme vyslechnout:

Pozn. Naší Pravdy:
V diskusi na YouTube pod vystoupením Dr. Skály Miroslav Farný napsal tento pozoruhodný názor na vlastenectví v ČR:

Pánové, ze své pozice důchodce 67 let, a všech mých aktivit a podpor pro změnu systému, jsem došel k úsudku, že náš národ jde systematicky k úpadku a zániku, do 10 až 20 let Česko zanikne, nemáme na to národ a to zejména mladší ročníky, aby to chtěli změnit. A pokud nepřijde ke změně, tak dojde k zániku. Mládež do 40 let je totálně vygumovaná a ne národní. Národ, tradice a hrdost pro ně nic neznamená. Jsem rád, že jsem prožil doby minulé bez toho, abych řešil režim. Lidskost, pomoc, úcta, pokora je pryč. Pokud k tomu nedojde, dejte mi „Tam nahoře“ vědět, já už se toho nedožiji.

Příspěvek byl publikován v rubrice Analytika, Politika, Rozhovory, Z Ruska se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *