Valerij Pjakin: Otázka-Odpověď ze dne 11.12.2023

V úvodu se Valerij Pjakin věnoval nedávné návštěvě ruského prezidenta Putina v Spojených arabských emirátech a v Saúdské Arábii dne 6. prosince.

Pjakin zmínil v této souvislosti, že vše proběhlo navzdory hlasu sdělovadel, že Rusko je v naprosté izolaci, že Putin při výjezdu mimo hranice Ruska bude neprodleně zatčen a předán mezinár. soudu v Haagu. Tato dvojitá Putinova návštěva významných arabských zemí proběhla v době izraelské agrese proti Palestině.

Dále se Pjakin zmínil o tom, že stále více jižních zemí, ať už v Africe, Asii či Latinské Americe, se vymaňuje z dolarového jha, takže mj. i proto se jim nikterak nepříčí navazovat styky s Ruskem. A projevilo se to i vztahem Arabů k německému prezidentu Steinmeierovi, když přiletěl do Kataru ještě před Putinem do Emirátů a Arábie. Steinmeiera donutili na horkém tamějším slunci čekat půl hodiny, aniž by si jeho příletu z tamějších úředníků vůbec kdokoli všiml:

Německého prezidenta Waltera Steinmeiera katarské úřady donutily čekat ve svém salónku v letadle téměř půl hodiny. Vše se uvádí do souvislosti s nedávnou Steinmeierovou návštěvou v Izraeli, kde podpořil sionisty v jejich boji s Palestinci, přičemž Katar vyznává zcela opačný postoj k danému stavu.


V souvislosti s událostí v Kataru se stále více rýsuje, nakolik globální Jih se staví k Západu. Což se jeví v nepřehlédnutelném kontrastu s přijetím Putina v Emirátech a v Arábii (viz ZDE). Pjakin se dále vrátil k situaci v samotném Rusku, k dějinným příčinám zkázy SSSR. K roli vlasovců v horních patrech ruské státní moci. Jinak řečeno, na vysokých postech ruské moci jsou lidé, kteří mají jediný cíl: zničit Rusko. Putin však, v souvislosti s tím, je nucen se pohybovat mezi dvěma ohni, mezi tím, co se děje doma v Rusku, jakož i tím, co se chystá na Rusko zvenčí ze strany tzv. glob. prediktora (řízení ze strany NWO), jenž v současnosti poněkud pomáhá Rusku proto, neboť v případě pádu Ruska by došlo i k pádu současného světového uspořádání.

Dalším klíčovým tématem v Pjakinově vystoupení byla politika ruské Centrobanky v čele s ředitelkou Elvírou Nabiullinovou, která řídí CB RF v duchu toho, že Rusko nesmí rozvíjet vlastní vyvinutý průmysl, vlastní technolog. vývoj, vlastní vědu, poněvadž Rusko musí sloužit Západu jako surovinový zdroj s cílem upevnit dominanci Západu. S tím, že ruské obyvatelstvo je přebytečné, a proto je zapotřebí se ho zbavit za každou cenu, což, konec konců, se také děje (podrobněji ZDE). Zásadní a vysoce závažná slova z úst Pjakina zazněla: Nabiullinová vyhrožovala Putinovi, že se bude muset ve všem podřídit, co se ruské služby Západu týče. A co Putin na to řekl? Nabiullinovou za její slova dokonce ještě i pochválil. Neuvěřitelné. (Pozn. Naší Pravdy: Chápe tohle Pjakin, když vychvaluje Putina div ne do nebes?)

Ostatní již ve videu:

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Analytika, Politika, Rozhovory, Z Ruska se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *