Velká demonstrace 10.12.2023 v Karlsruhe: Lidská práva pro VŠECHNY lidi místo kolektivního zbavení občanských práv (video)

Podáním 592 trestních oznámení (7 budou dodány později) byl učiněn zásah, který má potenciál zúčtovat s přílišnou nespravedlností, jíž se stát dopustil. Lidé si berou zpět svou demokracii.

584 TRESTNÍCH OZNÁMENÍ NA POLITIKY, SOUDCE
A DALŠÍ ZASTÁNCE POVINNÉHO OČKOVÁNÍ!

Centrum pro proces, objasňování, právní stíhání a prevenci zločinů proti lidskosti v důsledku státních koronavirových opatření (ZAAVV) podalo 10. prosince celkem 584 trestních oznámení na sponzory a obhájce povinného očkování proti koronaviru v Karlsruhe. Zároveň je představen katalog požadavků, který má iniciovat dlouho očekávaný proces vyrovnání se s kovidovou nespravedlností. Ten den se na Náměstí lidských práv uskutečnila velká demonstrace za účasti mnoha kritických právníků.

ZAAVV 10. prosince předalo celkem 584 trestních oznámení na politiky, ministry, soudce a další lidi, kteří se zasloužili o zavedení povinného očkování v zařízení nebo povinného očkování pro příslušníky Bundeswehru.

Tato příležitost bude využita k veřejné prezentaci katalogu poptávek podporovaných více než 24 000 lidmi na webu v rámci tiskové konference. ZAAVV také zajistí, aby podpisové listiny putovaly k spolkovému prezidentovi a 16 předsedům vlád.

Požadujeme úplnou rehabilitaci obětí namísto sociální ochrany pro pachatele. Každý, kdo varoval před nebezpečím kovidových opatření a byl a je vystaven nejmasivnějším osobním hrozbám, musí být komplexně rehabilitován.

To se týká zejména lidí ve zdravotnickém systému, jako jsou lékaři, ošetřující personál, zaměstnanci a vědci, policisté a vojáci, novináři a odborníci z médií, lidé ve školství a také všichni ostatní postižení lidé, jako jsou držitelé výjimky z roušek nebo nezpůsobilí k očkování, pacienti, umělci, rodiče a mnoho dalších.

Pokud byste chtěli podpořit trestní oznámení ZAAVV:

10. prosince od 11 hodin proběhla na Náměstí lidských práv v Karlsruhe velká demonstrace, na které četní právníci řešili stížnosti uplynulého 3,5 roku z právního hlediska.

ZDROJ

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Aktuality, Kauza C-19, Politika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *