Rusové, Evropané i Američané mají stejného nepřítele: Globální satanismus

Trump a Carlson jako tým do ringu

VLADIMÍR MOŽEGOV komentuje situaci před rozhodujícími listopadovými prezidentskými volbami v USA, kde se stále častěji mluví o tom, že po boku Donalda Trumpa stane v kampani jako budoucí viceprezident nejpopulárnější televizní moderátor vyhozený z Fox News: Tucker Carlson.

V USA už déle kolují fámy, že Tucker Carlson, nejpopulárnější americký konzervativní televizní moderátor, který se stal ještě populárnějším po vyhazovu z televize Fox News a přechodu na platformu X Elona Muska, vstoupí do politiky. Vždyť kdo jiný má změnit svět a nabourat Hluboký stát, ne-li on? Muž, který se otevřeně postavil proti globalismu, se stal po Trumpovi nejpopulárnější konzervativní tváří Ameriky.

stále častěji se mluví o tom, že po boku Donalda Trumpa stane v kampani jako budoucí viceprezident nejpopulárnější televizní moderátor vyhozený z Fox News: Tucker Carlson.

Trump a Carlson: Pevný tým vstupující do ringu

Konzervativní Amerika doslova vybuchla, když se Trump a Carlson (a rapper Kid Rock Robert James Ritchey) před měsícem objevili na zápase smíšených bojových umění UFC v Madison Square Garden. Bylo to jako pevný tým vstupující do ringu, připravený vtrhnout do něj a zvítězit (zřejmě přesně takový byl plán).

Dvacetitisícový dav na stadionu řval a skandoval „USA! USA!”. A samozřejmě všichni okamžitě začali nahlas mluvit o tom, že Carlson se stane Trumpovým viceprezidentem. Ostatně Trump už skutečně aktivně formuje příští tým. A americká média se navzájem dohadují o složení možného budoucího Trumpova kabinetu.

Na seznamu je i Stephen Miller, zarytý odpůrce migrace, který je pro válku s mexickými drogovými kartely. Říká se, že by se mohl stát generálním prokurátorem nebo mít na starosti migrační politiku na úrovni kabinetu (v současnosti stojí v čele neziskové organizace, která vyšetřuje trestnou činnost Bidena a jeho administrativy).

Mluví se také o zapojení senátora J.D. Vancea z Ohia, poradce pro národní bezpečnost Kashe Patela a senátora Toma Cottona, o kterém se spekuluje jako o budoucím šéfovi Pentagonu pod Trumpem (během nepokojů BLM v roce 2020 obhajoval použití armády k zavedení pořádku). Na post ministra zahraničních věcí se skloňuje jména Richarda Grenella, známého svou podporou evropské pravice. Samozřejmě, mluví se i o návratu Steva Bannona, zarytého antiglobalisty, muže superoblíbeného u amerických konspiračních teoretiků, který byl jistý čas šéfem štábu Donalda Trumpa v Bílém domě.

Ohnivá bouře?

Nejvíce se však mluví o Tuckeru Carlsonovi. Ten má kromě všeho ostatního i hlasitou podporu Melanie Trumpové. Šeptá se o tom, že Melania považuje Carlsona za „dokonalého pokračovatele svého manžela na scéně“ a že na rozdíl od poslední kampaně, které se téměř nezúčastnila, je tentokrát připravena absolvovat aktivně celý dramatický souboj – za předpokladu, že vedle Trumpa bude Tucker. Samotný Trump zatím na přímé otázky o Carlsonovi jako budoucím viceprezidentovi odpověděl vyhýbavě: „Tucker se mi opravdu líbí… Má spoustu zdravého rozumu.“

Pochopitelně, po všech těch fámách, pomluvách a prohlášeních se veřejné vystoupení Carlsona a Trumpa jako „vítězného týmu“ v ringu za skandování rozvášněného davu nedalo vnímat jinak než téměř přímý souhlas Trumpa se všemi těmito fámami. Jako dobrý herec Trump neustále dělá pauzy a sleduje napětí publika.

Steve Bannon

A tak minulý týden Carlson na svém kanálu opět rozehřál publikum rozhovorem se Stevem Bannonem, věnovaném samozřejmě nekontrolované migraci. V souvislosti právě s nekontrolovanou masovou imigrací a katastrofálním růstem domácího dluhu se Amerika brzy ocitne „v ohnivé bouři“: taková a mnohá další šokující senzační vyjádření zazněla v rozhovoru.

Ann Coulterová (americká konzervativní publicistka a veřejná činitelka) odhaduje, že v USA je již 40-50 miliónů nelegálních přistěhovalců. Za Bidena se jich do země dostalo nejméně devět miliónů a dalších šest miliónů se očekává do konce jeho funkčního období.

Vrací se na scénu?

Steve Bannon se vyjádřil:

Tito lidé musí jít domů, musí opustit naši zemi, jinak už brzy žádnou mít nebudeme… Chicago je již neobyvatelné, centrum New Yorku je již neobyvatelné… Náš domácí dluh dosáhl v listopadu 33 biliónů a velmi brzy to bude 34 biliónů. Spojené státy čeká ohnivá bouře!

Podívejte se, co se tady děje: říkají – dělejte si potraty, ukončete svůj život eutanazií, postarejte se, aby vaše děti byly transky – prostě dělají vše pro to, aby odvrátili lidi od plného smysluplného dlouhého života. A hlavně, aby neměli více děti: tady máte fentanyl, tady máte antidepresiva… A pak volají na celý třetí svět – hej, přestěhujte se sem…. No co to všechno má znamenat?

A Carlson mu dal za pravdu.

Musíte znát americkou politickou kulturu (která je především show), abyste si uvědomili, že ano, toto bylo opravdu ono – představení soudržného týmu, který hluboce zná americké problémy, ví, z čeho pocházejí – a co nejdůležitější, ví, jak je bude řešit. Bylo to představení lidí, kteří s jistotou vědí, že k Americe se blíží „ohnivá bouře“, a vědí, že jsou jediní, kteří mohou USA před ní ochránit.

Skutečný nepřítel Rusů, Evropanů i Američanů

Někdy se škodolibě těšíme z toho, že na Západě triumfuje globalismus. A skutečnost, že „ohnivá bouře“ by mohla zničit Ameriku, se přijímá spíše pozitivně: Hoří, hoří, Amerika! Není však příliš jasné, proč bychom měli mít radost z toho, že při výbuchu lidového hněvu v Americe či v Evropě zahynou milióny křesťanů.

Nepřítel Rusů, normálních Evropanů a normálních Američanů je stejný: Jeho jméno je globalismus. Nebo ještě přesněji – satanismus. A pokud někde satanismus zvítězí, odrazí se to v celém světě, a proto – málo vidět, dobře skryt – posiluje i u nás.

Vítězství lidí jako Tucker Carson a Steve Bannon se stává vítězstvím zdravé rozumné většiny lidstva nad smrtícím globalismem a zmanipulované a – skrze jeho korporátní média – hlasité menšiny. Trumpův návrat tak následně posílí i zdravé tradiční síly v každém národě.

Co si myslíte o tomto vzorci?

Nezdá se mi příliš složitý.

ZDROJ

Příspěvek byl publikován v rubrice Analytika, Politika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *