Valerij Pjakin: Otázka-Odpověď ze dne 15.1.2024

V úvodu se Valerij Pjakin věnoval zprávě, že do Ruska přijede 10 tisíc pracovníků z afr. Keni, aby se nahradil nedostatek prac. sil v Rusku. Od r. 2019 do Ruska rok co rok přijíždí 40 tisíc Afričanů.

V souvislosti s migrací z bývalých sov. republik vyvstává zásadní problém spojený se zkorumpovanými úředníky v Rusku, kteří sami vytvářejí zločinecké podsvětí, aniž by brali jakýkoli ohled na kulturu a zákonnost ruského národa ve vlastní zemi. Původní názory na obyvatele z bývalých svazových republik vzaly tak v současnosti za své.

V návaznosti na migraci vystupuje do popředí ještě jedna věc: snahy nejen Západu, ale i vnitřních nepřátel v Rusku zničit ruskou kulturu a ruský jazyk. Toto ostatně ve své době razil A. Hitler, když zdůrazňoval nezbytnost likvidace ruského národa. Místo něho budou jiné národy, jakožto otroci Třetí říše.

To samé však dnes razí jako vědecký přístup Ruská akademie věd, což je vskutku tragédie. S tím je spojen petrohradský summit Rusko-Afrika loni 27.-28. července. Na summitu padla děsivá slova, že ruský národ již nemá žádné perspektivy rozvoje, a proto musí byl nahrazen na území RF jinými národy, a sice hlavně Afričany! Nikdo v Rusku proti tomuto projevu jistého Poletajeva – veřejně nevystoupil. Do popředí se tak dostává ostrý problém: na jedné straně Rusko bojuje proti banderovcům na Ukrajině, na straně druhé dokonce ruská akademická obec obhajuje výměnu ruského obyvatelstva přistěhovalci z Afriky. (Pozn. Naší Pravdy: to samé se děje i zde v EU, což je více než pozoruhodná shoda plně v souladu s globalisty.)

Ostatní již ve videu:

Příspěvek byl publikován v rubrice Analytika, Rozhovory, Z Ruska se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *