Valerij Pjakin: Otázka-Odpověď ze dne 22.1.2024

V úvodu se Valerij Pjakin věnoval stále častěji se objevujícím prohlášením v EU, že je nutné se připravit na válku s Ruskem. Že je nutné dostat do NATO nejen Finsko, ale už i Švédsko.

V souvislosti s válkou na Ukrajině Pjakin zdůraznil, že válka ani zdaleka neskončila. Tím více, že v r. 1991 se v SSSR odehrál faš. státní převrat, jenž zcela znehodnotil vítězství SSSR ve Velké vlastenecké válce proti německému fašismu. Nad moskevským Kremlem byla vztyčena vlajka vojsk gen. Vlasova, jenž bojoval proti SSSR po boku A. Hitlera. I tato vlajka-trikolóra vlaje nad Kremlem na znamení toho, že Rusko je kolonií Třetí říše, tedy kolonií novodobé německé říše v podobě Evropské unie.

Pjakin dále zmínil otevřené faš. tendence na Západě např. v podobě LGBT, BLM či boje s D. Trumpem. To samé se však děje nejen v USA, ale i v EU. Jinak řečeno, současná EU představuje novodobou a zcela obnovenou Třetí něm. říši, aby došlo k nové válce proti Rusku. Ideolog. základ k tomuto položen již byl. Nyní se tak děje už i vojensky v podobě nejen zbrojení, ale i díky počínajícímu nejrozsáhlejšímu cvičení NATO od jeho vzniku v dubnu 1949.

Ale to vůbec nejdůležitější, o čem se Pjakin zmínil, zní takto. Pokud nedojde v Rusku k revolučnímu zvratu k proruské politice, aby Rusko bylo zbaveno zrádcovské moci současných vládců, Západ již nebude muset s Ruskem vojensky bojovat vůbec, protože ekonomicky a morálně bude Rusko rozloženo zevnitř natolik, že už dalšího boje s Ruskem prostě nebude zapotřebí.

Ostatní již ve videu:

Příspěvek byl publikován v rubrice Analytika, Politika, Rozhovory, Z Ruska se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *