Vědci z IPCC odhalují lži a podvody Mezivládního panelu pro změnu klimatu (video)

Masmédia a Mezivládní panel pro změnu klimatu (IPCC) nám neustále tvrdí, že více než 97 % všech vědců je přesvědčeno o změně klimatu způsobené člověkem. Je to však pravda? Ve videu níže se k tomu vyjadřují bývalí vědci z Mezivládního panelu pro změnu klimatu a mluví otevřeně.

Tento takzvaný „97 % konsenzus“ byl již odhalen jako falešný (vysoce přínosné video s českými titulky ZDE).

Mezivládní panel pro změnu klimatu (IPCC) přesto ve své zprávě z roku 2021 stále tvrdí, že je „nesporné, že člověk oteplil atmosféru, oceány a pevninu“ a že v důsledku toho již došlo k „dalekosáhlým a rychlým změnám v atmosféře, oceánech, kryosféře a biosféře“. Tato tvrzení jsou v očích mnoha vědců naprostou lží. (Pozn. Naší Pravdy: blíže ZDE) Proto byl zveřejněn seznam 46 vědců, kteří jsou bývalými členy Mezivládního panelu pro změnu klimatu (IPCC) a kteří IPCC ostře kritizují.

Pokud se blíže podíváte na historii IPCC, můžete tušit, že publikace IPCC obsahují velké množství zavádějících informací a v některých případech dokonce lží a podvodů. Maurice Strong byl zakladatelem a prvním ředitelem Programu OSN pro životní prostředí (UNEP), z něhož později vznikl IPCC. Deklarovaným cílem pana Maurice Stronga bylo (doslovná citace):

Naší povinností je přivést industrializovanou civilizaci ke ztroskotání.

Na první pohled by se mohlo zdát, že Maurici Strongovi velmi záleželo na životním prostředí, a proto chtěl zničit industrializovanou civilizaci. Že tomu tak ale není, ukazují jeho vazby na Davida Rockefellera, Klause Schwaba a WEF, což nutí zpozornět. Klaus Schwab řekl:

Ve všem, co (Maurice Strong) dělal, bral poslání Světového ekonomického fóra […] hluboce v úvahu. Byl to velký vizionář, který svým myšlením vždy předběhl naši dobu. Byl mým mentorem (učitelem) od počátku existence fóra: […] nepostradatelným poradcem; a po mnoho let členem naší správní rady. Bez něj by Fórum nedosáhlo svého současného významu.

Je nesmírně znepokojující, že IPCC vznikl na základě vizí lidí jako Maurice Strong, který měl k WEF více než blízko. Není tedy IPCC nevyhnutelně pochybným nástrojem k prosazení cílů WEF?

Klaus Schwab a jeho tým z WEF vidí řešení ekologických a globálních problémů v odstranění průmyslové civilizace a předání veškeré moci do rukou koalice velkých korporací, samozřejmě bez demokratického vlivu lidí. Jejich vizí je „Velký reset“, jehož cílem je, abychom podle WEF v roce 2030 nic nevlastnili, a přesto byli šťastní.

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Analytika, Kauza glob. oteplování. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *