Mladí vůdci z ASPENu, tedy z přípravky pro zrádce vlastních zemí: Rakušan, Pekarová, Farský. Nejen oni!

Názor jednoho ze čtenářů:
Problém nejen dnešní doby je ten, že z hlupáků a asociálních psychopatů děláme správce vlastního života…

Škoda, že společnost zatím nespadla na samé dno. To je bohužel asi jediná možnost, aby se konečně probrala a začala konat v zájmu své vlastní existence. Vždyť naprosta většina členů ASPENU jsou ve vrcholných funkcich, ale v podstatě to jsou nemyslící a poslouchající roboti.

Za komunistů existoval jakýsi žebříček pro nástup do funkcí. Říkalo se tomu nomenklatura. Znamenalo to, že pokud jste byli zařazeni do nomenklatury třeba na úrovni kraje, mohli jste dostat funkci ředitele podniku, řízeného krajem atd. Dnes nomenklatury neexistují, ale bylo nutné vytvořit nové seznamy lidí, kteří budou mít přístup do funkcí a je jisté, že jsou oddaní režimu a nebudou pro něj znamenat žádné riziko, pokud se do nějaké státní, firemní nebo politické funkce dostanou.

A přesně toto zabezpečuje Aspen institut.

Pozoruhodné je i to, že jsou v něm zahrnuti lidé ze všech politických stran s výjimkou KSČM a (možná) SPD. Výsledkem je to, že ať si zvolíte kohokoliv, vždy to budou lidé jednoho názoru.

Zjednodušeně: jakoby zde byla jedna jediná politická strana, schovaná za mnoha názvy. A tomu se pak říká demokracie…

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Analytika, Politika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *