Valerij Pjakin: Otázka-Odpověď ze dne 29.1.2024

V úvodu zazněla slova o tom, že na Západě stále častěji se hovoří o nevyhnutelnosti atomové války NATO proti Rusku. V Rusku však, zcela navzdory tomu, zní zcela opačné názory.

Pjakin se ve svém úvodu správně zmínil, že tyhle div ne oslavné nálady v Rusku podněcují ty skupiny v horních patrech moci, které věrně slouží Západu. Tohle lze ukázkově dokumentovat na hodnocení sestřelení ruského přepravního letadla IL-76  s ukraj. zajatci na palubě, aby nemohlo dojít k výměně zajatců. Skutečnost je taková, že ukraj. armáda používá trestní oddíly, které likvidují ty, kdo nechtějí bojovat nebo se dostali do zajetí. A to je i případ letadla  IL-76.

Pjakin dále zmínil to klíčové, tedy, PROČ na Západě si myslí, že mohou udeřit atomově proti RF jako první. Proto, že jsou přesvědčeni o tom hlavním: Rusko neprovede odvetný úder po Západu. Prostě proto, že současné ruské vedení nikdy nezaútočí na Západ ani v sebeobraně, protože ruská vrchnost věrně slouží Západu, USA zejména. A Západ si je tohoto moc dobře vědom, a proto nemá z Ruska naprosto žádné obavy. Dokladem toho je Litva, která Rusku zakázala vozit zboží do Kaliningradu, přičemž Rusko se nijak nebránilo. A Západ z toho jednoznačně a správně usoudil, že když malá a slabá Litva může doslova přikazovat velikému Rusku, co smí a nesmí dělat, že Rusko se tím tuplem nebude bránit ohromné přesile NATO.

Ostatní již ve videu:

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Analytika, Politika, Z Ruska se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *