Dmitrij Stěšin: Hlad zcela vykoření lidi, zbytek dokončí potraty. Pravda o plánech genocidy Rusů a 30 miliónů Slovanů (video)

Hitler plánoval vyhladovět 20-30 miliónů Slovanů a skoncovat s námi skrze potraty.

Pro německé nacisty byli Rusové dobytek – a byli posíláni do koncentračních táborů jako zvířata na jatka.

Pro německé nacisty byli Rusové dobytek – a byli posíláni do koncentračních táborů jako zvířata na jatka.

Holocaustu jsou věnovány stovky filmů a knih, ale ještě větší rozsah ničení slovanského obyvatelstva na okupovaných územích SSSR nebyl v tomto smyslu dosud studován. Proč?

Zvláštní zpravodaj Komsomolské Pravdy se zeptal na toto Jegora Jakovleva, učitele kurzu „Bez promlčecí lhůty“ v Institutu historie Státní petrohradské univerzity a autora unikátní knihy „Nacistická genocida národů SSSR: Neznámé stránky“, kterou vydala Komsomolská pravda s podporou Ruské vojenské historické společnosti.

Jegor Jakovlev: Nacistická genocida sovětského lidu.
Co nenajdete v ruských učebnicích.

Jegor Jakovlev, učitel kurzu „Bez promlčecí lhůty“ v Institutu historie Státní univerzity v Petrohradě a autor unikátní knihy „Nacistická genocida národů SSSR: Neznámé stránky“

SLEPÁ EVROPA

▬ Píšete o vyhlazování Rusů a obecně slovanských národů SSSR jako etnické skupiny. Mnoho dokumentů, které tvořily základ vašeho výzkumu, nebylo ani přeloženo do ruštiny!

▬ Hitlerovy plány proti slovanským národům a praktikování masového vraždění nebyly často studovány. V USA vyšla monografie „Hitlerovy tajné plány ve východní Evropě“, která nebyla přeložena do ruštiny. Něco bylo publikováno v Německu velkými historiky. Ale jejich zjištění zůstala omezena na úzký akademický kruh. V „evropské politické paměti“ nejsou téměř žádné slovanské oběti.

Profesor Omer Bartov

Významný odborník na historii nacistických zvěrstev, profesor Omer Bartov, nedávno zmínil západní stereotyp, podle kterého při holocaustu zemřelo 11 miliónů lidí, z toho 6 miliónů Židů. „Proč 11? – řekl Bartov. – Zemřelo 28 miliónů ruských a sovětských lidí. To je více než 11. Ale neberou se v úvahu. Počítají Poláky, počítají Cikány, počítají invalidy. Ale ty sovětské – ne!“

Německý historik Hannes Heer poznamenal: „Je dobře, že se v Německu na státní úrovni uchovává vzpomínka na holocaust, ale je to jen poloviční útěcha. Protože další rasová genocida se nestala součástí německé paměti. Mluvíme o genocidě Slovanů.

▬ Zdá se, že to bylo stejné i v naší zemi?

▬ V sovětských dobách se konstatovala genocida Slovanů, ale málo se studovalo. Památka obětí Slovanů se nestala součástí státní politiky. Samostatně ano, vzpomínali na obléhání Leningradu nebo vypálení Chatyně. Ale ani v těchto zvěrstvech nebyl systém zaznamenán. Ale byl. Byl postaven z vládních úřadů v Berlíně.

▬ Mluvíme o „plánu Ost“?

▬ Ne. To je chyba zděděná ze sovětské historiografie. General Plan Ost je nacistický projekt pro budoucí kolonizaci obsazeného „životního prostoru“. Byl vyvinut velmi vážně, ale nebyl dokončen a realizován z jednoduchého důvodu: vítězství Rudé armády. Po bitvě u Kurska bylo plánování kolonizace SSSR již zbytečné. „Plán Ost“ je často vydáván za dokument, který byl přezkumem jedné z jeho možností.

▬ Co je to za dokument?

Heinrich Himmler

▬ Poznámka od nacistického ministerstva pro okupovaná východní území. Tam obdrželi text „Generálního plánu Ost“, připraveného SS pod dohledem Heinricha Himmlera. Vlivný úředník Erhard Wetzel, který se s plánem seznámil, k němu napsal „Komentáře a návrhy“. Toto je skutečně kanibalistický dokument, ve kterém Wetzel navrhuje celý program redukce ruského lidu. O tom je samostatný odstavec:

Navrhuje zavřít jesle a sirotčince, přestat školit porodníky a pediatry, vytvořit širokou síť potratových klinik a zpřístupnit antikoncepční prostředky. To vše, jak píše, rychle povede k poklesu počtu Rusů, což je v zájmu Němců. Ale musíme pochopit: Wetzelova zpráva byla napsána v dubnu 1942.

Plán Ost je plán koloniální struktury území SSSR po vítězství Třetí říše. To, co se stalo za okupace, přímo nesouvisí s „plánem“. Přesto genocida Slovanů pokračovala.


FÜHRER KOPÍROVAL DOBYVATELE AMERIKY

▬ Měli Němci historické příklady „osvobození životního prostoru“, ke kterým vzhlíželi?

▬ Tímto příkladem byla kolonizace Severní Ameriky a zničení indiánů. Führer přímo řekl, že Němec se stal pánem Severní Ameriky, protože snížil počet rudokožců. A dodal, že nyní se něco podobného stane podruhé, už na východě Evropy. Nacisté toto území chápali jako sýpku, kde byly všechny zdroje, které Německu chyběly. V první fázi to byla německá válka o jídlo, o naši jižní černou půdu, donbaské uhlí, nikl na poloostrově Kola, ropu z Grozného a Baku. A konečným cílem získání „životního prostoru“ bylo vybudovat zcela ekonomicky nezávislou Třetí říši. Hitler si to uvědomil již ve 20. letech…

▬ Po metastázách první světové války, blokádě Německa od moře, hladomoru, dětí narozených bez nehtů, tyčinky hrachové klobásy výměnou za zlatý snubní prsten?

▬ Že jo. Většina říšského vedení byli veteráni z první světové války, kteří věřili, že morálku císařského Německa podkopala blokáda dovozu potravin britským námořnictvem. Na začátku druhé světové války použila Británie stejnou strategii. Znovu se objevila hrozba hladomoru. Prohraný scénář se neměl opakovat. Kde najdu přebytečné potraviny?

▬ Na východě?

▬ Ano, Britové nebyli schopni blokovat dodávky po zemi. Proto se spolu s plánem útoku na SSSR plánovalo i okrádání naší země. Státní tajemník říšského ministerstva výživy a zemědělství Herbert Bakke sepsal plán, který pomohl Hitlerovi dosáhnout dvou cílů najednou. Chraňte Němce před hrozbou hladu a vyčistěte životní prostor od podřadných ras a podkopejte demografické zdroje nežádoucích národů.


„PLÁN HLADU“

▬ Tento plán byl spojen s bleskovou válkou – Němci okupují území a okamžitě zabavují potraviny?

▬ V SSSR byly severozápadní a střední Rusko zásobovány potravinami z černozemních oblastí. Přerušení těchto toků by vedlo k hroznému hladomoru. Už v květnu 1941 Bakke plánoval, že hladovět budou zejména Leningrad a Moskva. Což mělo podle nacistů zničit 20 až 30 miliónů sovětských občanů.

Všechny řeči o tom, že blokáda Leningradu byla náhoda, jsou falešné. Myšlenka nechat město vyhladovět se zrodila v hlavách nacistů ještě před začátkem války.

Hlavním důkazem promyšlenosti genocidy je dokument z 23. května 1941, kde je vše uvedeno v prostém textu: „Směrnice hospodářské politiky pro ústředí OST“. Bakkeho plán byl přijat všemi resorty Třetí říše!

▬ Byl kanibalsky racionální.

▬ Ano, „hladový plán“ vyřešil i další problém – Němců bylo méně než Rusů a Sovětů. To Berlínu vadilo. A Bakke navrhl, jak rychle snížit populaci nepřítele, jež by mohla zkomplikovat kolonizaci. Sám samostatně vyznačil etnické pozadí ničení a napsal, že „Velkorusové, ať už za cara nebo bolševiků, vždy zůstávají nepřáteli Německa a Evropy.“ Himmler, který se s tímto plánem seznámil, prohlásil, že cílem tažení na východ bylo zredukovat Slovany o 30 miliónů lidí. Hitler mluvil ve stejném duchu.

Na územích okupovaných Říší se místní snažili vězně živit, i když to bylo velké riziko.

ČEKALI JSME, AŽ VŠICHNI ZEMŘOU

▬ Jak fungoval „hladový plán“ v praxi?

▬ Veškeré dostupné potraviny okupanti zabavili. Prioritou bylo zásobování Wehrmachtu a na druhém místě vývoz potravin do Říše. Dodávky pro místní obyvatelstvo byly organizovány podle rasových linií. Prvenství podle nového řádu dostal „Volksdeutsch“, „nositelé německé krve“. Ti, kteří byli svým novým majitelům loajální a užiteční, mohli počítat se snesitelnou existencí. Zbytek byl skutečně odsouzen k hladovění. A Němci toho dokázali hodně. Britský historik Adam Tooze napsal, že největší sklizeň plánu hladomoru přišla od sovětských válečných zajatců. Zásada „nekrmení vězňů“ vedla k tomu, že více než 3 milióny sovětských vojáků a důstojníků zemřelo hlady. Většina byli mladí ruští muži, byli úmyslně zničeni.

▬ A co blokáda Leningradu?

▬ Dokumenty z počátku července 1941 již jasně hovoří o Hitlerově kategorickém odmítnutí okupovat Leningrad a převzít na sebe péči o domorodé obyvatelstvo. Mělo město zničit ostřelováním a bombardováním a zčásti zabít obyvatelstvo, zčásti vyhnat na východ, kde by později zemřelo hlady. Mimochodem, skutečnost, že blokáda vycházela z Bakkeho plánu, uznali i němečtí politici. 22. června 2021 německý prezident Frank-Walter Steinmeier ve svém projevu u příležitosti 80. výročí německé invaze do SSSR přímo připustil, že blokáda Leningradu byla důsledkem „hladového plánu“.

Nejdelší obklíčení v historii lidstva:
Blokáda Leningradu od září 1941 do 27. ledna 1944

▬ Je blokáda uznána jako genocida?

▬ Ano, ale zatím pouze u petrohradského soudu. Nacisté měli bezpochyby za cíl vyhladit Rusy, čímž mysleli všechny obyvatele Leningradu. 7. října 1941 byl vydán německý rozkaz: „Kapitulace Leningradu nesmí být přijata, i kdyby byla navržena. Zdá se, že Leningrad byl jedinou pevností v historii, která byla obklíčena, aby nebyla dobyta. V důsledku toho zemřel asi milión Leningraďanů. Na předměstí Leningradu byl naprosto monstrózní hladomor – vymřelo téměř veškeré obyvatelstvo okupovaného Puškina a Pavlovska.

▬ Existuje „Deník spolupracovníka“ od Lydie Osipové. Popis života leningradských intelektuálů-zrádců, kteří čekali na Němce v Puškinu. Věta z jejích deníků: „Jsme bombardováni, ale nebojíme se – jsou to osvobozovací bomby!“ A tito lidé sbírají slupky od brambor z německých kuchyní.

▬ Osipová to živě popsala. Včetně smrti spisovatele Alexandra Beljajeva z hladu v Puškinu, i když mnozí jsou si jisti, že zemřel v obleženém Leningradu. Politika hladomoru byla uplatňována v Charkově a Kyjevě – tam byly desítky tisíc mrtvých a v Kursku, Orlu, Jaltě, Brjansku, Minsku, Orši…

Slabinou Bakkeho plánu bylo, že byl svázán s bleskovou válkou, rychlé vítězství za 6 měsíců. Poté se němečtí muži museli vrátit z armády do ekonomiky. Ale stal se opak. Východní fronta naopak nadále odebírala pracovní síly z Říše. A v roce 1942 vyvstala otázka: kdo bude pracovat v Německu? Hodnota okupovaného obyvatelstva se změnila, lidé začali být násilně odváženi do Německa.

▬ Pro mnohé to byla spása před smrtí?

▬ Ano, ale genocida byla aplikována i na ně. Od roku 1943 se začaly provádět nucené potraty na sovětských ženách zahnaných do otroctví. Formálně byly dobrovolné, ale SS měli instrukce „vyvinout nátlak“ v každém z těchto případů. Tato politika vyvolala pozdvižení i v samotné nacistické společnosti, v církevních kruzích měli obavy, jaký ostudný příklad se dává zbožným německým ženám. Někteří náboženští lékaři prostě odmítli provádět potraty a sovětským ženám se narodily děti. Poté byly převezeny do „sirotčinců pro cizince“, kde většina z nich zemřela. Na Malém Norimberském procesu s rasovými zločiny bylo uznáno, že účelem toho bylo bránit reprodukci národů východní Evropy. Podle úmluvy OSN jde o formu genocidy.

„VYLIDŇOVÁNÍ ÚZEMÍ“

▬ Dalším důležitým znakem genocidy je „zničení nikoli konkrétních jedinců, ale lidí jako skupiny“.

▬ Ano, to se jasně projevilo v principu „nadměrného násilí“, který nacisté formulovali ještě před válkou. Předem bylo rozhodnuto, že v případě odporu nebo vystoupení partyzánů budou zničeni nejen ti konkrétně vinní, ale i široké spektrum náhodných občanů. Hitler velmi dobře chápal, že dojde k odporu, protože okupace s totálními loupežemi a hladomorem to nemohly způsobit.

Jednotky SS, policie a Wehrmachtu se snažily zničit nejen partyzány. Byla přijata taktika „mrtvých zón“ a vylidněných území.

Sovětští lidé, které kvůli svému věku nebo zdravotnímu stavu nebylo možné vzít s sebou do práce, byli na místě vyhlazováni těmi nejbrutálnějšími způsoby. Cílem bylo způsobit SSSR nenapravitelné demografické ztráty do velké historické hloubky.

STERILIZACE SLOVANŮ

▬ Měli nacisté nějaký další kanibalistický plán, kromě „hladového plánu“ a „plánu Ost“?

▬ Esesáci se například zajímali o diskrétní a hromadnou sterilizaci velkých skupin lidí. Hledali způsob, jak tiše připravit lidi o možnost zanechat potomky. Testovali doplňky výživy, záření a léky. Existují důkazy, že tato opatření měla být aplikována konkrétně na slovanské obyvatelstvo SSSR po nacistickém vítězství. Bohužel všechny tyto skutečnosti stále nejsou zahrnuty ani v evropské, ani v naší národní paměti. V učebnicích nejsou. Dokument se základy „hladového plánu“ jsem v roce 2023 publikoval v plném znění v ruštině až já.

MÍSTO DOSLOVU: Nový „Drang nach Osten“

Dnešní válka mezi Západem a Ruskem do posledního Ukrajince není nic jiného než kopírování „Drang nach Osten“ na nové úrovni cynismu, nedosažitelné ani pro Hitlera. Donutit Slovany, aby se navzájem zabíjeli, je dobrá záminka pro příští Norimberk – vždycky můžete říct jako zloděj: Já nejsem já a kůň není můj!

Schéma je jednoduché, ale funkční:

  • 1. Uspořádáme převrat ve slovanské zemi a vnucujeme jí nenávist k Rusům jako jediné ideologii.
  • 2. Rušíme všechny pokusy Slovanů řešit problémy mezi sebou pokojně.
  • 3. Rusofóbní straně dodáváme zbraně s očekáváním, že boje budou trvat déle.
  • 4. Vstupujeme na území vyčištěné od Slovanů a plenění.

Poslední bod se teprve připravuje, ale je nevyhnutelný.

Myšlenka na vyslání jednotek NATO na vylidněnou Ukrajinu (kde není potřeba nikoho nutit pracovat v Evropě, poněvadž sami odjeli za prací) se už rýsuje. Na privatizaci zbývajících továren za haléře. A Američané už skoupili ukrajinskou černou půdu.

Lenka Procházková: Evropa ztratila paměť

Koneckonců mají zkušenosti s vyčištěním území od indiánů a pohlcováním Severní Ameriky. I Hitler jim záviděl a snil o jejich opakování.

Nyní NATO opakuje osud zběsilého Adolfa.

A NATO se předem pojišťuje, aby mohlo na všechna tvrzení reagovat později: „Ach, žádná genocida, jen čistý obchod. Prostě jsme pomohli Ukrajině bojovat za svobodu…“

ZDROJ (překlad Naše Pravda)


Pozn. Naší Pravdy:
A čemu se vůbec divit, když už i mladé české ženy se staví ke staršímu pokolení jako k dobytku, přesně v duchu jak bývalých, tak i současných eurounijních ideologů a komisařů:

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Dějiny a současnost, Kauza Ukrajina se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *