PhDr. Jiří Jaroš Nickelli: Kdybychom se Rusům omlouvali tisíc let!

Kdybychom se omlouvali tisíc let a lezli k Rusku po kolenou a s roztrženými rouchy a popelem na hlavě – nesmyjeme zcela hanbu, kterou na naše zbabělé hlavy nakydali současní vládci. Vládci usilující o naše zničení.

I ti Slováci se zvedli – a my setrváváme v protektorátní kolaboraci s nepřítelem všech Slovanů. Je to i naše hanba! Dostojevský již roku 1877 měl pravdu ve svém slově o osvobozených Slovanech a jejich získané zášti k Rusku – matce Slovanstva.

Aspoň my, přátelé Ruska, to projevíme na pietních aktech, a doufám, že i v obnoveném Nesmrtelném pluku, nejen ve vlastenecké Ostravě, ale i ve zrádcovském kolaborantském prosudetském Brně.

P.S.
Mladý levičák říkající na Parlamentních listech, že je to „imperialistická válka mezi Ukrajinou a Ruskem“, to nemá v hlavě řádně srovnané. Takový nerozum levici škodí. To není imperialistická válka – je to jiná válka:

  • a) pro Rusy je to národně osvobozenecká válka
  • b) pro skutečný svět antifašistů je to válka proti fašismu
  • c) pro Ukrajince je to válka za zájmy velmocí a jejich zisky rukama nebohých zblblých Ukrajinců a jejich životů za krvavé žoky mamonu.
Příspěvek byl publikován v rubrice Dějiny a současnost, Glosy, Kauza Ukrajina se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Jeden komentář: PhDr. Jiří Jaroš Nickelli: Kdybychom se Rusům omlouvali tisíc let!

  1. Ivanka Olga napsal:

    Citát: „Vraždí-li kdo národy, neujde oku Božímu!!!“ Citát: „Fašismus neslibuje lidem nic jiného než návrat do doby kamenné.“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *