Kanada zavádí systém sociálního kreditu: Bankovní účty občanů jsou propojeny s výsledky poslušnosti

Kanada zavádí nový systém zvaný open banking, který propojí bankovní účty občanů s novým sociálním kreditním systémem.

V návaznosti na konvoj kamionů (tzv. Freedom Convoy) a další pozoruhodné protesty proti „pandemické“ tyranii koronaviru Wuhan (COVID-19) v Kanadě režim Justina Trudeaua radikalizuje národní bankovní systém, aby občanům výrazně ztížil možnost vyjádřit svůj hlas proti politické korupci.

Premiér Kanady Justin Trudeau

Zastánci bankovního paradigmatu spojeného se sociálním kreditním skóre tvrdí, že díky němu budou kanadské banky „inkluzivnější“, což jim umožní snadný přístup k údajům uživatelů na vyžádání a zároveň budou moci sdílet informace mezi sebou.

Partner Světové banky s názvem Open Banking Excellence (OBE), který vznikl ve Velké Británii, se právě nyní hrdě chlubí tím, že v Kanadě zahrne sociální kreditní skóre do bankovních informací lidí. Kanaďané tak pravděpodobně získají digitální „hotovost“ a identifikaci na „pohodlném“, univerzálním a „inkluzivním“ místě.

Jde o to, abychom měli tu spravedlivější, inkluzivnější a otevřenější společnost, řekla zakladatelka OBE Helen Childová a nezapomněla použít všechna populární módní slova, aby její projekt zněl jako splněný sen celého světa.

Směřování k bezhotovostní společnosti

Znepokojivé je, že OBE již působí v přibližně 40 různých zemích a tvrdí, že jejím cílem je:

Vytvářet výjimečné platformy a obsah, které podporují sdílení znalostí, nové myšlení a partnerství v rámci odvětví – katalyzují přijetí otevřených financí a dat pro lepší finanční začlenění po celém světě.

Používání termínu „otevřená společnost“ paní Childovou je znepokojivé i proto, že se jedná o ideologii, kterou prosazuje mezinárodní miliardář a agitátor George Soros. Předpokládá otevřené hranice, žádné další věznice a nekontrolovatelnou zločinnost bez trestů, což vše zdůvodňuje „pokrokovými“ změnami světa.

Jakým způsobem je nucení Kanaďanů a dalších lidí na celém světě udržovat si vysoký sociální kredit, aby mohli nakupovat a prodávat, „inkluzivitou“ a „spravedlností“, není známo. Představitelé OBE a další zastánci tohoto konstruktu to ve skutečnosti nikdy neřeknou.

Podporuje finanční inkluzi, je vše, co Childová o tomto systému řekne. „Demokratizuje to data.“

Z toho všeho jasně vyplývá, že Childová má oči jen pro všechno zlato, které její systém sběru dat přidá do její finanční zásoby. Data, která její skupina shromažďuje za účelem doplňování sociálního kreditního skóre, jsou přece cenná, zejména v době, kdy se svět řítí do bezhotovostní propasti.

Neexistuje snadnější způsob, jak ovládat masy, než kontrolovat jejich přístup k penězům a jejich schopnost nakupovat, obchodovat a volně se pohybovat, – varuje Slay News.

Kanadský tisk přišel přímo s tím, co si Childová zjevně myslí, a vysvětlil, že jedna z největších oblastí růstu ve finančním sektoru souvisí s úvěrovým hodnocením. Press vysvětluje:

V rámci otevřeného bankovnictví by věřitelé mohli mít přímý přístup k bankovním údajům jednotlivce, takže by se mohli podívat i na jiné než úvěrové skóre. Spotřebitelé je také mohou využít k budování svého kreditního skóre, například prokázáním spolehlivých plateb nájemného.

Jinými slovy, cílem je posoudit něco nad rámec pouhého kreditního skóre člověka, aby bylo možné určit, zda je hoden účasti v nové globální ekonomice, kterou globalisté rozpoutávají.

Mějte na paměti, že Kanada je velkým stíhatelem „nenávistných“ projevů. Lze si jen představit, jak se lidem, kteří budou shledáni vinnými ze spáchání čehokoli „nenávistného“, sníží jejich sociální kreditní skóre, což jim znemožní účast na čemkoli, co souvisí s obchodem a financemi.

Stalo se to během konvoje kamioňáků a stane se to, doplňuje OBE a její „inkluzivní“ finanční schémata. Další související zprávy o prosazování systémů sociálního kreditního hodnocení najdete na Tyranny.news.

Ethan Huff
ZDROJ (překlad Zvědavec)

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Politika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *