Valerij Pjakin: Otázka-Odpověď ze dne 18.3.2024

V úvodu se Pjakin věnoval, jak jinak, nedávným prezidentským volbám v Rusku. Za Putina hlasovalo 76 miliónů obyvatel RF, tedy 87 % oprávněných voličů. Avšak v RF je 112 miliónů obyvatel s právem hlasovat.

Jinak řečeno, Putinovi svůj hlas odevzdalo 70 % obyvatel RF s hlasovacím právem. Pjakin vzápětí, již v samotném úvodu, zmínil ministra financí RF Antona Siluanova a ředitelku CB RF Elvíru Nabiullinovou, kteří usilovně pracují směrem ke zničení ruské ekonomiky. Aby národ zakoušel ekonomické potíže, aby armáda měla nedostatek munice. A to vše v zemi, která má k rukám veškeré přírodní bohatství, aby se Rusko mohlo stát nejbohatší zemí světa.

Pjakin se však mylně domnívá, že Putin se bude snažit očistit Rusko od vlasovské elity. Ostatně, čí zásluhou zmíněná Nabiullinová doslova ruinuje ruské hospodářství skrze neúměrně vysoké úrokové sazby ruské centrobanky? Odpověď je známa. To dokumentují Pjakinova slova k Nabiullinové, že zvedne nynější úrokovou sazbu ze 16 % ještě výše. Avšak co Pjakin nikdy nechce přiznat, že zhoubná politika Nabiullinové by nikdy nebyla možná, kdyby ji Putin nejmenoval opakovaně do funkce ředitelky CB RF. A stalo se tak již třikrát po sobě. A stane se tak nepochybně i počtvrté, protože Putinovi se proamer. politika Nabiullinové více než zamlouvá. A komentátor Pjakin k tomuto mlčí a mlží.

Ostatní již ve videu:

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Analytika, Rozhovory, Z Ruska se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *