Valerij Pjakin: Otázka-Odpověď ze dne 5.6.2023

V úvodu se Valerij Pjakin věnoval události z konce května t.r., kdy na Moskvu zaútočily roje dronů. Aby toho nebylo málo, hned poč. června byly provedeny tankové útoky v Bělgorodské oblasti s následným ostřelováním tamějších pohraničních obcí.

Dle Pjakina je to projev toho, že na území RF pokračuje svého druhu Velká vlastenecká válka, jako tomu bylo v letech 1941-1945. Veškeré válečné dění na Ukrajině tak určuje nejen politku ve světě, ale i ekonomické vztahy, včetně kauzy C-19 a zničení ruských plynovodů na dně Baltského moře. Do tohoto spadá vůbec otázka, zda svět jako takový bude či nebude (ZDE). Pjakin správně zdůraznil, že představitelé zemí sdružených v NATO naprosto vůbec nechápou, že pokud dojde ke zničení Ruska v atomové válce, bude zničena celá civilizace.

Ruku v ruce s tím je spojena ideová nenávist k bolševikům jako v r. 1917, nejen zvenčí, ale především uvnitř Ruska. Pjakin připomněl architekta přestavby konce 80. let Alexandra Jakovleva, jenž tehdy prohlásil, že jsou dobří komunisti a zlí bolševici, nebo-li, že nebylo dobře, když zvítězil ve Velké vlastenecké válce SSSR nad faš. Německem pod vedením Všesvazové kom. strany bolševiků. I proto Západ vsadil na jedinou kartu, tedy, aby došlo k likvidaci Ruska jako celku.

A vše vyplývá ze skutečnosti, že v Rusku vládne prozápadní a proamer. elita, jež sdílí názor Západu, že na mapě světa Rusko nesmí zůstat. Že musí být vykořeněn ruský jazyk a ruská kultura. Tito lidé nyní sedí nejen v Kremlu, ve vládě, ale také ve finančních institucích RF, včetně ruské Centrobanky v čele s hrobařem RF Elvírou Nabiullinovou. Ostatní již ve videu:

Příspěvek byl publikován v rubrice Analytika, Kauza Ukrajina, Politika, Rozhovory se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *