Miliardář Dan Peña odhalil hysterické ženě pravdu, že celé globální oteplování je podvod na vydělávání peněz!

Kdyby opravdu hrozilo tvrdé globální oteplování, žádná banka by nikomu neposkytla hypotéky na byty a domy postavené v oblastech Evropy a USA, které by v důsledku oteplování byly za několik let zatopené a pod vodou!

Vzorky z Antarktidy potvrzují, že oteplování i ochlazování planety je cyklický proces! Jenže cyklus nejde zastavit, lze jej pouze zpomalit a zmírnit doprovodné projevy, ovšem za strašlivou cenu!

Americký miliardář Dan Peña a zakladatel přednáškové společnosti Quantum Leap Advantage, který zbohatl v oblasti businessu a investic, se v září 2019 zúčastnil jednoho z diskusních panelů, kde rozčílená žena z publika na něj vyjela s oteplovací agendou, a že prý když je milionář a podpořil ve volební kampani Donalda Trumpa, co hodlá udělat s globálním oteplováním, které ohrožuje celou planetu a naší civilizaci. Miliardář Peña chtěl ženě odpovědět, ale došlo k roztržce a ke konfliktu, protože žena z publika chtěla začít jet klasickou agendu Grety Thunberg a miliardář ji chtěl zastavit, že otázce rozuměl, a že jí odpoví. Jenže dáma jela jako utržená ze řetězu a začala z obou stran padat vulgární slova.

Když se Dan Peña konečně dostal ke slovu, tak oné dámě z publika sdělil příběh z roku 2011, když byl s manželkou v Antarktidě na dovolené, kde si slavnostně obnovili svůj manželský slib. A když byli na americké základně na jižním pólu, tak jim tam ukazovali průzkumné vrty do antarktického ledu. Ty ukazují a zachycují klima v daném časovém období. A z těch vzorků ledu je patrné, že před 50 000 lety na této planetě byla průměrná teplota o 2 stupně Celsia vyšší, než dnes. Přitom ekologové bijí na poplach, že když se zvedne dnes teplota globálně o 1,5 stupně Celsia, začnou roztávat ledovce na pólech a hladiny oceánů stoupnou o 3 až 30 metrů. A miliardář Peña vysvětlil poněkud hysterické ženě jedno tajemství, které znají jenom miliardáři:

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Kauza glob. oteplování, Politika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *