Rozhovor s 12letým školákem o ukrajinizaci českého školství

Neuvěřitelné svědectví žáka 6. třídy ZŠ o tom, jak jsou učitelé nejen cizích jazyků, ale dokonce i češtiny a matematiky, nahrazováni učiteli z Ukrajiny, kteří často neumějí pořádně ani česky, natož aby zvládali výklad školního předmětu. To samé se týká i vztahů mezi českými a ukrajinskými dětmi ve třídách.

Ve výsledku to znamená často i dramatický pokles úrovně výuky, takže se děje dokonce i to, že učební látka 6. třídy je nahrazována tím, co se vyučuje teprve ve 3. třídě, aby tak ukraj. spolužáci se mohli dotahovat na české spolužáky. České děti, které mají zájem se připravovat pro gymnázia, tak nemají podmínky, jak tohle zvládnout. Aby toho nebylo málo, děti jsou vychovávány v duchu LGBT morálky, pokud to nechtějí přijmout, jsou za to kázeňsky trestány.

Aby Ukrajinky mohly být zaměstnány ve školní kuchyni, tak vedení školy rozvázalo prac. poměr zhruba s polovinou českých kuchařek. To se promítá i do kvality a množství jídla pro školáky, takže Ukrajinci mají o poznání lepší obsluhu než jejich čeští vrstevníci. Ředitelka školy, která tohle otřesné chování ukraj. učitelů nechtěla trpět, byla ze školy propuštěna, stejně jako i řadoví učitelé. Podrobněji již ve videu:

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Aktuality, Kauza Ukrajina. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *