Valerij Pjakin: Otázka-Odpověď ze dne 12.6.2023

V úvodu se Valerij Pjakin věnoval tomu, že 12. červen se v Rusku slaví jako Den Ruska. Jenže jakého Ruska? Úvodní řeč se stočila na 12. červen 1990, kdy na 1. sjezdu lid. poslanců RSFSR byla přijata deklarace o státní suverenitě RSFSR.

O rok později byl 12. červen prohlášen za den prac. klidu, kdy zároveň se stal prezidentem Ruska Boris Jelcin. A za další rok, 12.6.1992 byl tento den prohlášen za státní svátek pod názvem Den Ruska. Tím započala ničivá éra likvidace Ruska jako státu. I oslavy Dne Ruska, jež probíhají doposud, jsou oslavami toho, že Rusko se proměnilo v kolonii Západu.

Konec konců, tuhle skutečnost dokládá státní vlajka RF, tj. vlasovská trikolóra. Tohle dokládá i histor. paralela s britským poddaným, tj. admirálem Kolčakem, jenž vstoupil do služby britské koruny. Avšak sama trikolóra se stala vůbec poprvé předzvěstí budoucího Ruska během Velké vlastenecké války, kdy Hitler trikolóru jako vlajku Ruska daroval vlasovcům. Po třech stech letech, kdy dynastie Romanovců zavedení trikolóry jako vlajky Ruska úspěšně vzdorovala.

A poslancům nového ruského parlamentu bylo po zvolení prezidenta Jelcina řečeno jasně: chcete-li se stát součástí Západu, do jehož objetí se tak hrnete, pak musíte přijmout koloniální státní vlajku trikolóry, kterou vám přisoudil Adolf Hitler a Evropská unie. To je symbol toho, že jste se smířili se svou koloniální rolí ve prospěch Západu. Což byl jediný cíl těch, kdo zorganizoval v SSSR politiku přestavby. Tito lidé nyní sedí nejen v Kremlu, ve vládě, ale také ve finančních institucích RF, včetně ruské Centrobanky v čele s hrobařem RF Elvírou Nabiullinovou, která činí vše pro to, aby Rusko se ekonomicky nikdy nevzchopilo, když vytrvale po dlouhá léta drží v RF zákl. úrokovou sazbu na tak vysoké úrovni, aby tomu tak opravdu bylo. Ostatní již ve videu:

Příspěvek byl publikován v rubrice Rozhovory se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *