Valerij Pjakin: Otázka-Odpověď ze dne 19.6.2023

V úvodu se Valerij Pjakin věnoval setkání V. Putina s válečnými dopisovateli a Petrohradskému mezinár. ekonom. fóru. Ke všem posledním událostem ve světě Pjakin zmínil zásadní skutečnost: vše je spojeno s válkou na Ukrajině.

Řeší se tak otázka číslo jedna, zda Rusko bude nebo nebude. Na pořadu dne totiž vyvstala otázka, podaří-li se Západu zničit Rusko skrze genocidu ruského národa. A Západ se už nijak nestydí to říkat nahlas. S tím, že Rusko má pro Západ již jen jeden jediný význam: jako zdroj surovin.

Přední západní politologové podtrhují klíčovou věc: Rusko voj. cestou porazit nelze. Je jen jediná cesta, která se uskutečnila v únoru 1917 a v srpnu 1991. Tedy cestou chaosu,  paniky, destabilizace státu. Pokud si všimneme, rozhodující bitva na hospodářském poli se odehrává skrze boj o energetiku. I proto zrádcovský ruský Gazprom dělá vše pro to, aby Západ nepocítil deficit ruského plynu. Což znamená mj. to, že Rusko dělá vše pro to, aby ukraj. ozbroj. síly nepociťovaly žádný nedostatek pohonných hmot.

A to vše proto, aby Ukrajina mohla donekonečna volně manévrovat na válečném poli a aby Ukrajina mohla donekonečna zabíjet ruské vojáky. Ruští oligarchové činí vše pro to, aby ukrajinská vojska měla zajištěný trvalý  přísun pohonných hmot, aby tak bylo možné přivážet munici proti ruským vojskům. Ve výsledku se děje v Rusku strašná věc: rostou ceny pro ruské obyvatelstvo úplně všeho, počínaje jídlem, konče bydlením. A to vše jen proto, aby ukraj. armáda dostávala zadarmo pohonné hmoty od ruských oligarchů ve válce proti Rusům. (Pozn. Naší Pravdy: I proto nedávno předseda KSRF G. Zjuganov v ruském parlamentu řekl, že díky válce na Ukrajině se počet ruských dolar. miliardářů zvýšil o 22 osob) Ostatní již ve videu:

Příspěvek byl publikován v rubrice Rozhovory se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *