Dr. Heiko Schöning varuje: Příštím útokem budou biologické zbraně a bakterie!

Podle analytika a lékaře Dr. Heiko Schöninga spojují v současné době své síly při výzkumu biologických zbraní farmaceutické společnosti a tajné služby. Po měsících výzkumu si je Dr. Schöning jistý:

Tentokrát to budou bakterie! Lékař předpověděl zinscenovanou zdravotní pohotovost několik měsíců před Coronou. Nyní v rozhovoru pro AUF1 se Stefanem Magnetem jmenuje konkrétní jména a firmy a žádá o rozšíření této informace. Protože zveřejnění aktérů, říká Heiko Schöning, by mohlo zmařit předem naplánovaný zločin.

Mají na mysli mnohem větší věci a to je opravdu velmi, velmi hrozivé. Společnost, která dnes vyrábí takzvané protilátky proti biologickým zbraním, proti novým patogenům a také mRNA vakcíny, se jmenuje National Resilience. A její ředitelé pocházejí z bank napojených na mafii a také přímo ze CIA.

A my teď máme šanci, teď v létě/na podzim 2023, se právě vypořádat, s novým zločinem, který bude spojen s Národní Reziliencí, možná ho i zastavit. Protože podobným způsobem se nám to podařilo i u části plánu Covid-19. To je velice důležité. Chci jen říct, že to, co dnes Národní Rezilience také připravuje, má méně společného s viry, spíše s bakteriemi. Jde také právě o bakterie odolné vůči antibiotikům.

A jeden z ředitelů je ze CIA, zpravodajské agentury Spojených států. Jmenuje se Christopher Darby. A abych uvedl druhé jméno, které je důležité a také spojení ze staré do nové kriminality přináší, je generální ředitel Národní Rezilience.

A jmenuje se Rahul Singhvi. Proto když se zaměříme na některé klíčové lidi, to jsou jenom ti operativní lidé, ale přesto, když se zaměříme na ně, tak můžeme tomu organizovanému zločinu opravdu nastavit nohu. ZDE si můžete vyslechnout rozhovor AUF1 s Dr. Heiko Schöningem v plné délce v němčině. Rozhovor AUF1 s Dr. Heiko Schöningem ZDE v angličtině.

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Aktuality, Kauza C-19. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *