Herec Ivan Vyskočil 28.10.2022: Nedávno jsem tady stál a zvonil klíčema a dnes bych si dal nejradši přes držku!

Před rokem na demonstraci pořádané na Václavském náměstí v Praze pod značkou „Česká republika na 1. místě“ promluvil také herec Ivan Vyskočil.

Nedávno jsem tady stál, zvonil klíčema, a dneska bych si dal nejradši přes držku. Ale proboha, co jsme to dopustili, to rozkrádání s tou slavnou ODS, které teď pan Petr Fiala šéfuje. Dotáhli nás až tady k tomu fialovýmu hnusu. Vždyť i vy chodíte jako já nakupovat a vidíte, co se děje. Vidíte tu katastrofu. A já vám řeknu kacířskou myšlenku.

Takováhle katastrofa tu nebyla ani po příchodu vojsk Varšavský smlouvy v roce 1968, protože tehdy elektrárny zůstávaly naše, pivovary zůstaly naše a Škodovka byla naše!

Uvědomujete si vůbec, co se děje? Že oni prodávají nám pod rukama to, co vyrobili a vytvořili naši tátové i naše mámy. Ty elektrárny, ty přehrady. A já se scházím se zemědělcema a oni už prodávají vlastní půdu pod nohama.

Dva chlapi na procházce v lese
a jejich rozhovor k minulosti a současnosti:
Komunisti stavěli díla
hodná faraónů

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Dějiny a současnost, Rozhovory se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *