Do konce listopadu 2023 je nutno smlouvu s WHO na vládní úrovni – ODMÍTNOUT

Jen do konce listopadu 2023 může vláda České republiky vyjádřit nesouhlas nebo námitky s připravovanou pandemickou smlouvou. Všechny státy EU mají do konce tohoto měsíce odeslat své námitky. Pokud tak neučiní, bude to bráno jako plný souhlas s touto ďábelskou agendou!

Co konkrétně znamená pandemická smlouva WHO?

Prakticky se jedná o TOTÁLNÍ ztrátu suverenity států při řešení zdravotních otázek. Vše přechází na WHO, která tím získá opravdu neskutečné pravomoci.

WHO musíme zastavit!

Naši politici nám zatajili tuto zdravotnickou agendu a nehodlají podat námitky. Fakticky bude nutné naše práva bránit na občanské úrovni. Toto už přesahuje veškeré hranice. Mlčení ovšem není souhlas. Kdybychom měli informace, kdyby o tom média hlavního proudu poctivě informovala, teprve pak by se mohlo mluvit o souhlasu.

Toto je však celosvětový podvod! Válečné události ve světě mají odvést pozornost od zdravotních záležitostí. Tímto nás chtějí potichu připravit o veškerá zdravotní práva a osobní integritu. Potřebují to potichu prosadit. Nechtějí, aby vaše pozornost směřovala na WHO a naše zaprodané politiky.

Pandemická smlouva se týká i možnosti WHO vynutit povinné očkování a povinné karantény, či další omezování našich životů například v případě pouhého podezření na možnost vzniku pandemie. Státy se zavazují plnit také rozpočtová kritéria pro financování WHO a ztrácí tím možnost řešit zdravotní záležitosti jako suverénní subjekty. Covid teror a povinné očkování se nikdy nesmí vrátit. Tito mezinárodní psychopati musí být posláni před soud!

Finální bitva o lidstvo právě začala:

Aktualizovaná verze WHO Pandemické smlouvy

Aktualizovaná verze Pandemické smlouvy WHO odhaluje rozsáhlé uchvácení moci pod hlavičkou přístupu „Jedno zdraví“, nyní přidává změnu klimatu, energii a udržitelnost do agendy, na kterou se zaměřuje nevolená globální agentura. Z rozboru aktuální podoby smlouvy uvidíte, jak se Agenda 2030 OSN snoubí se Smlouvou WHO. Smyčka jedné světovlády NWO se tak utahuje. Video bylo zveřejněno 3. listopadu 2023 na TheHighWire.com

Pozn. Naší Pravdy: podrobněji k tématu ZDE

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Aktuality, Kauza C-19, Politika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *