Jana Halbichová promluvila o své zkušenosti s očkováním proti C-19 v Parlamentu ČR

Paní Jana Halbichová, statečná hrdinka dokumentu Tečkované příběhy natočeného v roce 2022 redakcí NF Svědomí národa, promluvila o své zkušenosti i na půdě Parlamentu ČR během semináře o následcích.

Téma následků očkování proti kovidu se v poslední době objevuje na slyšeních a ve výborech v zákonodárných sborech například ve Spojených státech nebo v Německu. U nás byl tento seminář (viz dole) prvním pokusem vnést na půdu sněmovny pod záštitou jednoho z poslanců.

Dokument Tečkované příběhy

Ač se očkování proti covidu většinově prezentuje jako zcela bezpečné, možných nežádoucích účinků je celá řada. Od banálních po velmi závažné až fatální. Oficiální statistiky vykazují vysokou míru podhlášení, ale i z nich už je vidět, že se děje něco, co bychom neměli zametat pod koberec. Lidé, kteří se nechali očkovat a pak se u nich objevily různě závažné zdravotní potíže, žijí mezi námi. Jejich příběhy jsou důležité, jejich příběhy je třeba ukázat veřejnosti. Jako podnět k zamyšlení současníkům i memento pro generace budoucí. Proto v roce 2022 byl zveřejněn dokument Tečkované příběhy.

Seminář o následcích očkování proti C-19
v Parlamentu ČR dne 20. listopadu 2023

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Analytika, Kauza C-19. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *