Dr. Paul Craig Roberts: Civilizace se rozpadla

Tato skutečnost je zřejmá z toho, že celý svět sedí a sleduje, možná stejně zábavně jako Římané sledovali smrt v Koloseu, genocidu v Gaze. „Morálně demokratická“ vláda USA spěchá s dalšími bombami a penězi, aby umožnila Izraeli genocidu Palestiny.

Evropské vlády nazývají genocidu „právem Izraele na sebeobranu“. Křesťanští sionisté ospravedlňují genocidu ve jménu Krista. V Evropě jsou zatýkáni ti, které morální svědomí nutí protestovat. Ve „svobodném a demokratickém“ Spojeném království je mávání palestinskou vlajkou důvodem k zatčení. Muslimský svět nedělá nic, čímž ukazuje svou naprostou bezmocnost a nedostatek sebeúcty.

A Rusové a Číňané sedí a dovolují USA a Izraeli, aby přetvořily Blízký východ ve svém zájmu, což je vývoj, který zvýší moc zla.

Pro ty z nás, kteří si uvědomují úspěchy západní civilizace, ale i její vady a zločiny, je zničující zažívat naprosté vyvanutí morálního vědomí v západním světě. Západ to nejen umožňuje, Západ se na tomto zlu otevřeně podílí. Zlo je totiž to, co je.

Izraelští Židé se vydávají za oběti, zatímco ničí životy druhých. Izraelští Židé, kteří si stěžují na to, že trpí holocaustem, ho nyní sami provádějí. Věci se obrátily vzhůru nohama. Zlo je Dobro a Dobro je Zlo. Morální svědomí opustilo svět.

ZDROJ (překlad Zvědavec)

Příspěvek byl publikován v rubrice Analytika, Politika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *