Německá europoslankyně Christine Anderson varovala před Pandemickou smlouvou s WHO (video)

Německá europoslankyně Christine Anderson vystoupila v Evropském parlamentu v diskusi k Pandemické smlouvě s WHO dosud s nejzávažnějším projevem v historii.

Vyzvala občany evropských národů, aby se vzbouřili proti svým vládám, které je v procesu Total Control a pod záminkou ochrany před pandemiemi chtějí zotročit a ovládnout.

Vystoupení europoslankyně Christine Anderson přichází v době, kdy celá EU chce přenést obrovské pravomoci na Světovou zdravotnickou organizaci v případě, že WHO vyhlásí pandemii, a nově ji bude moci vyhlásit libovolně, už ne podle objemu a čísel nakažených ve světě, ale čistě podle svého uvážení.

WHO by mohla vyhlašovat lockdowny v signatářských zemích, zákazy cestování, zákazy provozu aut, mohla by vyhlašovat povinná testování, zavírat obchody a podniky, a dokonce nařizovat povinná očkování.

A varování Christine Anderson přichází zrovna ve chvíli, kdy podle posledních informací v Číně vypukla nová nákaza!

V Číně se šíří nová nákaza a nemocnice v Pekingu kolabují.
Opakuje se scénář z podzimu 2019

Tak se zdá, že globalisté spustili druhé dějství virové pandemie, protože v Číně vypukla nová nákaza respiračního původu, která ale tentokrát způsobuje rovnou pneumonii, tedy zápaly plic a nákaza se začala šířit ve školách mezi dětmi a učiteli v severovýchodní oblasti Číny v okolí Pekingu a v 500 km vzdáleném Liaoningu, což jsou dvě identifikovaná epicentra této nákazy.

Čína zatím nebyla schopna identifikovat původce této nákazy, zatím jde prý o neznámou příčinu zápalů plic, ale nemocnice v Pekingu kolabují a přicházejí stále tisíce nových pacientů, další se telefonicky hlásí, ale nemocnice v Pekingu je už odmítají a přesunují do dalších měst. Monitorovací organizace ProMed, která v listopadu v roce 2019 jako první informovala o propuknutí nákazy Covid-19 v Číně, již vydala varování o nové a dosud neidentifikované nákaze v Číně.

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Aktuality, Kauza C-19. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *