Kanada zavádí univerzální základní příjem ve výši 2000 dolarů

Univerzální základní příjem je v plánech globalistů již velmi dlouho, ale zatím byl testován jen v několika zemích. Tento druh příjmu má existovat i v budoucnu, kdy má být poskytován skutečně každému, včetně lidí, kteří mají vlastní příjem.

Později již bude samozřejmě přidělován podle různých kritérií a bude podmíněn i příslušným chováním.

V souvislosti s digitální diktaturou se hovoří o zavádění ID nebo digitální měny (CBDC), případně o na ně napojených sociálních kreditech. To vše má koordinovaně fungovat v bezhotovostní společnosti.

Pak již bude univerzální základní příjem vyplácen skutečně každému, ale jeho výplata či výše bude podmíněna chováním daného jedince.

Poslušní dostanou pravidelný příděl digitálních tokenů, neposlušným budou body naopak odnímány a budou mít omezenější množství či druh zboží a služeb, za které bude možné tokeny utrácet.

Jak se to vůbec může systému vyplatit. Pokud bude regulováno kolik čeho si můžete koupit či pronajmout, pak lze lehce zajistit, aby šly veškeré tyto prostředky na účty korporací, které jsou vlastněny globalisty, což je nyní již asi 90 % všech v západních zemích působících korporací.

Za tyto prostředky si totiž budete moci koupit nebo pronajmout výhradně jejich výrobky a služby. Tedy tyto „body“ půjdou přesně tam, kam jít mají.

Navíc si zajistí absolutní poslušnost mas, protože jen málokdo si dovolí neposlouchat – tedy mít například příliš velkou uhlíkovou stopu nebo špatné názory.

V minulosti již zavedly nepodmíněný základní příjem například Finsko a Itálie, nicméně v těchto případech se nejednalo o plošnou záležitost. V obou zemích jej mohli pobírat jen jedinci, kteří byli na dávkách – a i zde byla jistá omezení.

V žádné z uvedených zemí jeho zavedení ničemu pozitivnímu nepřispělo. Ve většině případů jej pobírali neevropští cizinci, které rozhodně jistý příjem nedonutil ukončit svůj zahálčivý život.

Nyní se tedy tento systém zavádí v Kanadě, kde ovšem univerzální základní příjem obdrží úplně každý.

Nezáleží na tom, kolik peněz vyděláváte. Budete mít nárok na 2 000 $ měsíčně. To je docela šílené. Má jít údajně o příliv do ekonomiky, který však bude vysoce inflační. Všichni si pamatujeme, co se stalo s nadměrnou stimulací v době covidu. Za to všechno teď hodně platíme.

V podstatě jde ovšem o to, že Kanada najíždí na plánovaný systém, který má být zaveden po celém světě poté, co bude zrušena hotovost, plošně zavedena digitální identita napojená na digitální měnu – a samozřejmě i systém sociálních kreditů.

Ten, kdo bude chtít tento příjem získat, bude muset být zcela poslušný systému.

Není divu, že právě Kanada s plošným zavedením univerzálního základního příjmu přichází jako první.

Vždyť právě tam už si na větším vzorku lidí vyzkoušeli, jak takový systém sociálních kreditů funguje, když zablokovali konta jak kanadským kamioňákům, kteří protestovali proti nařízené aplikaci genových injekcí, tak jejich podporovatelům, kteří jim poslali příspěvky na jejich akce…

Slovanka

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Ekonomika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *