JP Sears: Co milující elity plánují dál

JP Sears přináší parodii, která ani není tak moc parodií, jako spíše realistickým okénkem do toho, co světové elity chtějí prosadit.

Jsme v nebezpečí, ve vážném nebezpečí. Podle našeho hodnocení rizik Světového ekonomického fóra jsme zjistili, že rizikem číslo jedna, které ohrožuje svět, jsou mylné informace a dezinformace. Slyšeli jste správně, rizikem číslo jedna, které ohrožuje svět, nejsou otevřené hranice ani hladomor.

A největším rizikem nejsou ani jaderné bomby nebo terorismus. Ne, přátelé, jsou to mylné informace a dezinformace, které představují největší riziko pro naši planetu. Podle zprávy Pracovní skupiny pro globální historii Světového ekonomického fóra, jsme zjistili, že doba ledová a vyhynutí dinosaurů, o nichž se dříve myslelo, že je způsobil dopad asteroidu, byly ve skutečnosti způsobeny kataklyzmatem mylných informací a dezinformací.

Příspěvek byl publikován v rubrice Balzám na duši, Kauza glob. oteplování, Politika, Pro zasmání. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *