RNDr. Jiří Jírovec: Oddělit zrno od plev

Zní to jako pohádka. To byl jednou jeden aspirant na Vůdcovství. Svolal věrné, kteří velice tleskali, když promlouval o tom, že to jeho strana vezme do ruky stylem čo bolo, bolo. Netřeba dávat soupeři do ruky zbraň kritizováním vlastní minulosti. Vůdce mimo jiné pravil:

Já jsem šel do politiky proto, abychom se začali bránit. Aby mlčící většina slušných normálních lidí mohla v klidu žít. Potřebujeme kontrarevoluci normálních lidí, aby nám zase nebyla ukradena naše svoboda.

JUDr. Daniela Kovářová

Senátorka Daniela Kolářová tuto část projevu budoucího Vůdce zveřejnila způsobem naznačujícím, že jde o její myšlenku. Potlesku se nedočkala, zato mnoha nadávek od těch, kteří tleskají každé ptákovině, jen když ji pronese Vůdce. Paní senátorka zveřejnila část reakcí na sociálních sítích (ZDROJ):

Zalez, ty kreaturo v lidské masce – Potřebuje znásilnit na veřejných WC od samečka – Ty seš tak maximálně dobrá píča – Na tvoje debilní zpátečnické názory slušnost plýtvat nehodlám – Prave jsem si z Vas normalni Danielo normalne ucurnul smichy – Kuš, babo – Podněcování nácíčků vám jde na 1* – Pak už jen čekáme na nějakého normálního führera – Jsem normální piča – Paní Kolářová, vy zásadním způsobem redefinujete výraz „píča“- Paní Daniela si dneska popletla prášky – Spíš normální kr..a – Proč máte takovou potřebu a troufalost určovat ostatním, jak mají žít – Jděte si klidně do kontraprdele – Příspěvek nahlášen – Potrebujeme se zbavit normalizacnich babizen, jako jste vy. Uzijte si svych pet minut slavy, civilizovany svet nikdy nebude podle vasich predstav – Tak hele, ty koště, bejt tebou, tak spolu s těmi svými středověkými názory někam zalezu a dělám, že nejsem – Jednu „normalizaci“ jsme tu uz meli – dekuji nechci, soudruzko Kovarova – Někdy je lepší mlčet, a vy byste se toho měla hodně držet – Už jste se ztrapnila dost – Nechce se mi věřit, že by senátorka ČR podněcovala společnost k nepokojům – Na to se už dá říct jen jedno: vy jste úplně pitomá.

Tento řekněme žertík má ovšem další rozměr. Uvědomuje nás o existenci nebezpečných lidí. Nejde o citované hňupy ze sítí, ale o ty nad nimi, kteří upozorňují na nebezpečné jedince, kterým je třeba se vyhnout, aby se od nich ti slušní a normální neumazali.

Pokud to není možné, musíme je nějak označit anebo od těch slušných izolovat.

ZDROJ

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Politika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *