Ohromený Západ: Co řekl Tucker Carlson o Ruské federaci a Putinovi na summitu v Dubaji 12. února 2024 (video)

Pro všechny nečekaně dorazil na návštěvu Dubaje americký novinář Tucker Carlson, který nastoupil na pódium v ​​přeplněném sále s tisíci posluchačů, kde pronesl senzační prohlášení a prozradil detaily svého pobytu v Moskvě a rozhovoru s Putinem, o kterém předtím – nemluvil.

Říct, že státní úřady USA po Tuckerových slovech zuřily, by bylo slabé slovo. Co řekl americký novinář v Dubaji, co opět rozzlobilo Západ, vám prozradíme ve videu níže (rusky).

Řekl také, že po rozhovoru mimo kameru mluvil s Putinem osobně a tento rozhovor je velmi děsivý, a to natolik, že jeho obsah nikomu neřekne…

Tucker Carlson v Dubaji 12. února 2024.

© REUTERS Americký novinář Tucker Carlson vystoupil na Světovém vládním summitu v Dubaji. Mluvil zejména o rozhovoru s ruským prezidentem Vladimirem Putinem, podělil se o své dojmy z Moskvy a dotkl se ukrajinského konfliktu.

TASS shromáždil hlavní prohlášení. O rozhovoru Carlson řekl, že odpor americké vlády k jeho pokusům o sjednání rozhovoru poskytl další motivaci k hledání rozhovoru s ruským vůdcem. Tvrdí, že úřady špehovaly jeho textové zprávy a poskytly je The New York Times. To ruskou vládu „vyděsilo“, řekl, a rozhovor zrušili.

Novinář dodal, že s prezidentem Ruské federace mluvil po rozhovoru mimo záznam, ale obsah rozhovoru nezveřejnil.

O Rusku a Putinovi

Věří, že Moskva působí příjemnějším dojmem než kterékoli město ve Spojených státech:

Je mnohem čistší, bezpečnější a esteticky krásnější. Carlson označil metro jako jeden z orientačních aspektů ruské metropole s tím, že používání tohoto druhu dopravy v New Yorku je příliš nebezpečné.

Novinář dodal, že po osmi dnech strávených v Moskvě si uvědomil, že Rusko, jako největší země, je také „extrémně rozmanité, pokud jde o jazyky, kulturu a náboženství“. Zdůraznil, že „je těžké vést takovou zemi 24 let“ a „neschopný člověk by to nedokázal“, ale Vladimir Putin toho je schopen.

Tucker Carlson v Dubaji 12. února 2024 před tisíci posluchačů.

V tomto ohledu novinář upozornil na nekompetentnost amerického prezidenta Joea Bidena. O ukrajinském konfliktu Podle Carlsona je ruský prezident připraven k vážnému kompromisu ohledně Ukrajiny. Zároveň řekl, že Putin „nebude otevřenější k jednání“, pokud se tento konflikt bude protahovat, Rusko bude jen posilovat a Západ o tom musí přemýšlet. Novinář dodal, že ruské průmyslové kapacity jsou mnohem zásadnější, než si Spojené státy myslely. Ruská federace podle něj snadno vyrábí rakety a dělostřelecké granáty, zatímco NATO ne. Carlson také poznamenal, že slyšel americké představitele mluvit o návratu Krymu Ukrajině. V tomto ohledu novinář řekl:

Není třeba poučovat Rusko … To je šílenství.

ZDROJ (překlad Naše Pravda)

V Dubaji 12. února 2024 Carlson vystoupil v ohromném sále
před mnoha tisíci poluchačů s projevem,
v němž zmínil věci, o kterých se dosud nevyjádřil:

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Aktuality, Politika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *