PhDr. Jiří Jaroš Nickelli: Bismarckova nordická lest po 175 letech funguje

Proslulý německý pruský kancléř Otto Leopold von Bismarck-Schönhausen (1815-1898), zvaný pro svou tvrdost „železný kancléř“, k otázce existence Slovanů se vyjádřil v roce evropských revolucí 1848 údajně takto:

Síla Ruska může být podkopána jenom jeho oddělením od Ukrajiny. Je třeba Ukrajinu nejen oddělit, ale také ji postavit proti Rusku, národ rozdělit na dvě části, a pak se jenom dívat, jak bratr zabíjí bratra. Proto musíme najít a vychovat zrádce z ukrajinské nacionalistické elity a s jejich pomocí zvrátit situaci až do stádia, kdy Ukrajinci budou nenávidět vše ruské. Všechno ostatní je jen otázka času.

To vše se děje v Evropě za asistence Evropské unie
po 175 letech od roku 1848

Bismarck z hlediska Pangermánů nevymyslil nic nového. Prostě jen aplikoval postup, který dávno předním dělali Germáni s Polabskými Slovany, Dánové s vyvrácením slovanské Arkony, teutonští rytíři na Litvě a proti Novgorodu, křižáci proti pohanským Prusům, kterým pak ukradli zemi i jméno, a ve 20. století Hitler, který poštval ustašovce proti Srbům, a zopakovali to znova Němci, za mezinárodní asistence Britů, Francouzů, Američanů a dalších proti Jugoslávii, kterou zničili.

Iniciativa Pangermánů s asistencí Západoevropanů a Američanů zničila tři slovanské státy – SSSR, ČSFR, a Jugoslávii. To je nepopiratelný historický fakt, ať si medialisté, politologové a politruci melou své mantry o „rozdělení ČSFR“ nebo o „rozkladu SSSR a Jugoslávie“. Tyto mantry jsou prostě lživé. (Pozn. Naší Pravdy: Rozbití SSSR proběhlo nikoli rukama Západu, ale výlučně rukama ÚV KSSS. Byla to jidášská zrada komunistů v nejvyšších patrech KSSS nemající v lidských dějinách obdoby.)

Doklady tohoto amorálního zrádného postupu, dříve vlastního jen Pangermánům, nyní i Anglosasům Západu, nalézáme ve všech slovanských státech takto postižených. Kdo vzkřísil banderovce na Ukrajině, ten vzkřísil ustašovce a učekisty v Jugoslávii, kdo vzkřísil esesáky v pobaltských státech – vše to způsobily tytéž síly, které po skončení II. světové války se uchýlily do azylových zemí za pomoci Německa, Rakouska, Španělska a Vatikánu a odtud celou dobu vykonávaly podkopnou fašistickou práci. Ty asylové země dobře známe. Byly a jsou to země Latinské Ameriky, Spojené státy a Kanada.

Bez těchto sil by nebyly možné převraty v Argentině a Chile, podpora a adorace bývalých nacistů, banderovců a ustašů, podpora UCK Albánie proti Srbsku atd. A tyto síly dočasně zvítězily jak proti slovanským státům, tak na mezinárodním poli i u bývalých spojenců antifašistické koalice.

  • Proto se odehrává na Ukrajině krvavá válka za cizí zájmy, kdy bankéři a militaristé těží zlato z kotlů plných často nevinné krve.
  • Proto byla rozbita Jugoslávie, proto byla vedena letecká válka NATO proti těžce zkoušenému Srbsku.
  • Proto byla zničena Libye a zavražděn její vůdce. 
  • Proto byl vyroben islámský stát a počata válka v Libyi. 
  • Proto byl zničen Irák, proto se útočí na Irán. 
  • Proto se desetiletí válčilo v Afghánistánu. Souvislosti jsou globální.

Simon Wiesenthal

Ale kořen zla začal v pangermanismu, který nebyl po II. světové válce ani poražen, ani vykořeněn. Proto Simon Wiesenthal, a po něm dnes i Rusové hovoří o nutnosti skutečné, pravé denacifikace – nikoli dvouletého divadla pro veřejnost, konaného v Rakousku a v Německu po roce 1945. Myslím, že věc je dokonale jasná.

Proto se dospělo k vojenským katastrofám, ke zničení nevinných životů a obrovským škodám na budovaných hodnotách. Kdo mi nevěří, může si přečíst západní nebolševické monografie o tomto tématu. Erica Lichtblaua „Nacisté ve službách USA“, Martina A. Leeho „Bestie se probouzí“, Karlheinze Deschnera „S Bohem a s fašisty“, Antona Szanyu, „Úloha katolické církve v epoše fašismu“ a kopu dalších monografií.

Slavný čínský klasik válečnictví Mistr Sun-c´

Skončím citátem nejpovolanějšího nacisty svého typu – generála Reinharda Gehlena, muže sloužícího Hitlerovi, Američanům a Adenauerovi jako ředitel německé tajné služby (posílal léta agenty i proti ČSR). Ten cituje staročínského stratéga Mistra Sun:

Rozkládejte vše, co je v zemi nepřítele dobré. Zapleťte zástupce vládnoucích vrstev do zločinných podniků: podkopávejte i jinak jejich postavení i vážnost, vydávejte je na pospas veřejnému opovržení jejich spoluobčanů.

Využívejte spolupráce i těch nejnižších a nejhnusnějších lidí. Narušujte všemi prostředky činnost vlád.

Zasévejte nejednotu a sváry mezi občany nepřátelské země.

Podporujte mladé proti starým. Ničte všemi prostředky, výzbroj, zásobování a pořádek nepřátelských ozbrojených sil.

Znehodnocujte staré tradice a idoly. Buďte velkomyslní s nabídkami a dary, abyste mohli koupit zprávy a komplice. Vůbec nešetřte penězi ani sliby, protože to přináší vysoké úroky.

Gehlen jako pravý nacista, poté převlečený za obhájce demokracie, k citátu dodává, že bez ohledu na dobu vzniku lze tyto směrnice aplikovat na boj proti všem „komunistickým aktivitám“. Jak prosté, milý Watsone. Názor si čtenář učiní sám.

Bismarck, heslo Wikipedie. Gehlen, citát: Tajná služba v akci, NV Praha 1994, str. 150-151

Příspěvek byl publikován v rubrice Analytika, Dějiny a současnost, Kauza Ukrajina se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *