Dr. Paul Craig Roberts: Lékař zveřejnil 937 % nárůst srdečního selhání u očkovaných příslušníků americké armády. A je zle!

Lékař amerického námořnictva na koberečku za zveřejnění neutajovaných údajů ministerstva obrany, které ukazují 937 % nárůst srdečního selhání mezi očkovanými příslušníky americké armády.

Včera jsem uvedl příklady toho, jak se establishment, který umí jen lhát, snaží narativně zvládnout již nepopiratelné důkazy o tom, že vakcína Covid je smrtelně nebezpečná a zdraví škodlivá.

Jedním z triků narativního managementu je přiznat nežádoucí účinky „vakcíny“, ale zamést je pod koberec jako „vzácné“.

Kdyby byla nebezpečí „vakcíny“ vzácná, Big Pharma by neměla v práci své šíbry, kteří se snaží zdiskreditovat nebo zlikvidovat systém hlášení nežádoucích účinků vakcín.

Že úmrtí a poškození zdraví jsou všechno, jen ne vzácná, je zřejmé ze zprávy lékaře amerického námořnictva, podle níž údaje ministerstva obrany ukazují, že piloti amerického námořnictva utrpěli:

  • 937 % nárůst srdečního selhání
  • 152 % nárůst výskytu kardiomyopatie
  • 69 % nárůst ischemické choroby srdeční
  • 36 % nárůst hypertenzní choroby
  • 63 % nárůst ostatních forem srdečních onemocnění

Zkorumpované americké ministerstvo obrany, které je rampou pro nadměrné zisky zbrojního průmyslu, se snažilo svalit vinu za tyto události na samotný virus Covid.

Nicméně podle informací zveřejněných americkou armádou je plně očkováno 97 % amerických vojáků v aktivní službě, 90 % příslušníků Národní gardy a 91 % příslušníků zálohy americké armády.

Pokud tedy „vakcína“ nezpůsobila úmrtí a poškození zdraví a byl za ně zodpovědný virus, je zřejmé, že „vakcína“ byla při ochraně proti viru zcela neúčinná.

Ve skutečnosti podle nezávislých lékařských vědců „vakcína“ nejenže nechránila, ale způsobila více úmrtí a nejhorších zdravotních poškození než samotný virus. Toto je poctivý, zdokumentovaný a ověřený závěr lékařských vědců, jejichž výzkum a výsledky nejsou financovány Velkou farmou a univerzitami, které jsou závislé na grantech farmaceutického průmyslu. Jsou to nezávislí vědci, kteří jsou motivováni pravdou namísto zisku a kariéry, kteří říkají pravdu a trpí za ni.

Jako nyní trpí lékař amerického námořnictva. Poručík Ted Macie se setkal s náčelnicí námořních operací a jejím pobočníkem a poté zjistil, že mu byl zablokován přístup k počítači. Pravděpodobně proti němu bude vzneseno obvinění.

Vidíme tedy, jak mocná je Big Pharma. Dokonce ani americké námořnictvo nesmí zveřejnit odtajněné údaje, které ukazují ničivý dopad „vakcíny“ Covid.

ZDROJ (překlad Zvědavec)

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Aktuality, Kauza C-19 se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *