Agenda 2030: Příčina současných globálních krizí (video)

Lidstvem otřásají existenční krize. Žádná oblast života není vynechána. Ať už jde o ekonomické, finanční, politické, etické, lékařské nebo jiné otázky: Jako by neměl zůstat kámen na kameni. Ale proč? Co nebo spíše kdo za tím stojí?

Je zde zapotřebí investigativní pohled a důsledné myšlení, pokud se nechcete utopit ve stále sílících vlnách. Následující půlhodinový dokumentární film švýcarské organizace WIR osvětluje tento dramaticky se stupňující chaos:

Ti nejhorší zločinci se vplížili do vedoucích pozic ve všech oblastech našeho společenství a organizují svou Agendu jednoho světa 2030, která pohrdá lidmi a zotročuje národy.

UN-AGENDA 2030 Agenda 2030, která byla vyhlášena na summitu OSN v New Yorku v roce 2015, je globální smlouvou o budoucnosti, kterou se mají vlády jednotlivých zemí řídit. Tento program zahrnuje 17 tzv. cílů udržitelnosti, které vypadají dobře jen na první pohled.

Když se na ně podíváte blíže, zjistíte, že se vracejí stále stejní aktéři, kteří ve skutečnosti nechtějí nic menšího než plnou kontrolu nad zdroji Země – jedinou centralizovanou světovou vládu, a tím zotročení všech národů.

Aby bylo možné uplatňovat vliv ve všech oblastech života a struktur, prosazuje tyto cíle nejen samotná OSN, ale také vlivní partneři, jako je Světové ekonomické fórum a jeho Velký reset. WEF již více než 50 let propojuje nejvlivnější lidi z politiky, byznysu, vědy, médií, odborů, nevládních organizací, kultury a církví a seznamuje je s nejbohatšími lidmi světa. Již více než 30 let také školí světovou firemní a politickou elitu.

Ať už je to Bill Gates, Jeff Bezos, Angela Merkelová, Emmanuel Macron, Viktor Orbán nebo Vladimir Putin.

Dokonce ruského prezidenta Vladimira Putina
Klaus Schwab jako mladého globálního lídra zmínil:

Všichni prošli školou WEF jako mladí globální lídři. Není proto divu, že zakladatel fóra, německý profesor Klaus Schwab, je považován za jednu z nejvlivnějších osobností současnosti.

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Analytika, Politika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

3 komentáře: Agenda 2030: Příčina současných globálních krizí (video)

  1. Margarita napsal:

    Když bude lid vládnout sám sobě, tak k čemu je mu vláda?

    • admin napsal:

      Přesně tak. Avšak bez vlády čehokoliv by zavládl zmatek a nastal by chaos. I proto se odjakživa pravilo, že hlava je pán. Pravda, existuje pojem samospráva, což se uplatňuje třeba při organizaci bytového fondu v rámci SBD. Avšak i tam se musí samospráva volit.

  2. Ivanka Olga napsal:

    Citát: „Nejlepší vlády jsou ty vlády, které nás učí, jak si máme vládnout sami.“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *