Valerij Pjakin: Otázka-Odpověď ze dne 25.3.2024

V úvodu se Pjakin věnoval teroristickému útoku v Krasnogorsku u Moskvy 22. března, týden po prezidentských volbách. Před 6 lety došlo ke zcela obdobnému útoku ve městě Kemerovo.

Rovněž tak v Kemerovu došlo k teroristickému útoku, týden po prezidentských volbách. 22. března 1943 hitlerovské trestní oddíly, spolu se zrádci, vlasovci a banderovci, spálily vesnici Chatyň. 149 obyvatel bylo upáleno zaživa. Z uvedeného plyne, že všechny uvedené útoky jsou dílem jedněch a těch samých sil, jejichž cílem je zničení Ruska.

Pjakin vzpomněl zásadní fakt. Veškeré vlastenecké akce v Rusku od rozbití SSSR probíhají ve znamení vlasovské trikolóry, která sloužila vlasovským vojskům bojujícím na straně Hitlera jako symbol budoucí moci v Rusku. A stejná trikolóra byla také symbolem budoucí moci v Rusku, když zrádci, vlasovci a banderovci spalovali Chatyň. A vše proběhlo stejně tak i v Beslanu, když teroristé provedli masovou vraždu dětí v tamější škole 1. září 2004.

V dalším výkladu se Pjakin vrátil k válce na Ukrajině. Připomněl, že zatím sice skrytě, ale stále masověji, na Ukrajině již působí vojska NATO, z čehož dříve či později vzplane otevřená válka mezi NATO a Ruskem. Ostatně, ani franc. prezident Macron se tímto nijak netají. Ve fran. TV vysílání dokonce jistý plukovník řekl, že franc. vojska na Ukrajině případné další ruské útoky jaksepatří potrestají. S dovětkem, že Francie je jaderná velmoc, tedy, že proti Rusku použije jaerné zbraně.

Ostatní již ve videu:

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Analytika, Rozhovory, Z Ruska se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *