Americký patolog Dr. Ryan Cole: O tom, co lékaři stále častěji vidí u mladých lidí

Jak dlouho půjde utajovat zvýšená úmrtnost v některých zemích? Úmrtnost, která vůbec nesouvisí s covidem, ale dochází k ní v nejvíce „proočkovaných“ zemích, jako třeba v Portugalsku. A netýká se jen starších lidí. Naopak, úmrtnost v mladších věkových skupinách v mnoha zemích narůstá a zdá se, že ještě naroste, neboť se zvýšil i výskyt některých – dosud velmi vzácných – závažných nemocí…

Americký patolog Ryan Cole v posledních měsících procestoval celý svět. Všude, kam přijde, se na něj obracejí lékaři a sestry, kteří vidí na mladých lidech divné věci, řekl v rozhovoru s Josephem Mercolou.

Mimo jiné hovořil s primářem velkého onkologického oddělení v Tallahassee na Floridě. Řekl mu, že běžně vidí případ agresivní rakoviny mozku u mladého pacienta jednou za 10 let. Po zavedení boosterů byl během jednoho měsíce konfrontován s pěti případy astrocytomů, agresivních mozkových nádorů.

V Jacksonville, také na Floridě, mluvil patolog s rodinným lékařem. Řekl, že jednou za deset let má mladého pacienta s agresivní formou rakoviny ledvin. Minulý měsíc jich měl pět. Lékaři to přišlo divné.

Před několika týdny byl Cole v Británii, kde mluvil s irským lékařem, který pracuje v oboru 36 let. Řekl, že od zavedení vakcín a přeočkování viděl u mladých pacientů více rakovin než kdykoli předtím. Sestra, která pracuje na pohotovosti, mu řekla, že tam přivážejí i malé děti se srdečními infekcemi a rakovinou, včetně agresivních leukémií.

Pozn. Naší Pravdy: Pokud vezmeme v potaz Německo, není tomu jinak – ZDE

Slovanka

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Kauza C-19. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *