Tucker Carlson: Co ti šílenci udělají dál? Americký novinář předpověděl válku USA s Ruskem

Nepůjdou do covidu. Znovu opakuji, že vím, že se bojí jít do covidu, nařizovat roušky. To neudělají. Nemohou to udělat, když už byli odhaleni. To nebude fungovat. Co udělají?

Půjdou do války s Ruskem, to je to, co udělají. V příštím roce bude horká válka mezi Spojenými státy a Ruskem.

Dr. Paul Craig Roberts:
Putinova přehnaná opatrnost vede přímo ke Třetí světové válce

Novinář Tucker Carlson
varoval před válkou USA proti Rusku v roce 2024

Administrativa současného šéfa Bílého domu Joea Bidena zatáhne v roce 2024 Spojené státy do totální války s Ruskem, aby se udrželi u moci, řekl americký novinář Tucker Carlson v rozhovoru s rozhlasovým moderátorem Adamem Corollou. Příští rok bude skutečná válka USA s Ruskem…

Americký establishment je podle Carlsona natolik prosáklý zločinem, že se v případě změny ve vedení Spojených států obává trestního stíhání ze strany nových úřadů. Novinář vysvětlil, že kvůli tomu jsou současné úřady připraveny eskalovat vztah s Ruskem až do krajnosti. Připustil, že Spojené státy by mohly s pomocí Polska vyvolat válku s Ruskou federací.

Carlson dále řekl:

Myslím, že se to může snadno stát. Můžeme se ocitnout v situaci, kdy rakety „náhodou“ spadnou do Polska, budeme z toho vinit Rusko a rozpoutáme válku. Spojené státy tento konflikt pravděpodobně nevyhrají. Vyzývám americké občany, aby se pokusili vyvinout tlak na Senát Kongresu, aby co nejdříve ukončil ukrajinskou krizi. Konflikt mezi Ruskem a Ukrajinou mohou ukončit pouze Spojené státy, protože ukrajinská armáda bez NATO neexistuje a takový krok pomůže vyhnout se globální válce.

14. července mluvčí ruské zahraniční politiky Maria Zacharová řekla, že Spojené státy a jejich satelity se snaží uštědřit Rusku „strategickou porážku“, aby si udržely svůj dominantní vliv ve světě. Dodala, že Západ nemá zájem na ukončení ukrajinského konfliktu.

ZDROJ (překlad Naše Pravda)

► Podrobněji ve videorozhovoru:

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Aktuality, Kauza Ukrajina, Rozhovory se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *