Prof. Dr. Harvey Risch: Po injekcích Covid se rakovina objevuje v dosud nevídaných formách

Dr. Harvey Risch, emeritní profesor na Yale School of Public Health a Yale School of Medicine, vystoupil s varováním pro veřejnost.

Jeho výzkum odhalil důkazy, podle nichž se po očkování vakcínou COVID-19 objevují smrtelně nebezpečné druhy rakoviny dosud nevídaným způsobem.

Podle doktora Rische se u mladých očkovaných lidí objevuje rakovina v množství, které bylo dříve považováno za nemožné, protože vakcína Covid-19 „narušila“ imunitní systém tím, že vyřadila schopnost organismu „pohltit“ nenormální rakovinné buňky.

To, co lékaři pozorují, řekl doktor Risch, jsou velmi zvláštní věci: V tomto případě se jedná o 25-leté lidi s rakovinou tlustého střeva, kteří nemají rodinnou anamnézu – to je podle známého paradigmatu fungování rakoviny tlustého střeva v podstatě nemožné – a o další rakoviny s dlouhou latencí, které se objevují u velmi mladých lidí.

Podle lékaře z Yale se takto rakovina běžně nevyvíjí. Musí existovat nějaký iniciační podnět, proč k tomu dochází, řekl. Informuje o tom deník Epoch Times:

Dr. Risch uvedl, že podle jeho názoru je rakovina něco, s čím zdravé lidské tělo dokáže bojovat a zneškodnit ji, protože nenormální rakovinné buňky jsou pohlceny, když jsou detekovány v těle s funkčním imunitním systémem. Pokud je však imunitní systém narušen, nedokáže se s úkolem neutralizovat rakovinné buňky vypořádat a rakovinné buňky jsou ponechány, aby se množily a rostly, což vede k příznakům rakoviny.

To je mechanismus, který zde považuji za nejpravděpodobnější. Víme, že vakcíny COVID způsobily různý stupeň poškození imunitního systému u části lidí, kteří si je vzali.

Toto poškození by se mohlo projevit v častějším onemocnění vakcínou COVID, v onemocnění jinými infekčními chorobami nebo v onemocnění rakovinou.

Dalším příkladem, který Dr. Risch uvedl, byla rakovina prsu, u které obvykle, pokud dojde k opětovné manifestaci po chirurgickém odstranění, dochází k opětovné manifestaci po dvou desetiletích. U očkovaných žen je však nyní pozorována opětovná manifestace rakoviny prsu v mnohem kratší době.

To jsou počáteční signály, které jsme pozorovali, a protože se tyto rakoviny vyskytovaly u lidí, kteří byli příliš mladí na to, aby je dostali, byly v podstatě ve srovnání s normálním způsobem fungování označeny jako turbo rakoviny.

Některé z těchto nádorů jsou tak agresivní, že mezi okamžikem, kdy je poprvé spatříme, a okamžikem, kdy se po několika týdnech vrátí k léčbě, se dramaticky zvětšily ve srovnání s tím, co by onkologové očekávali při běžném postupu rakoviny.

Buďte naladěni na své tělo, doporučil doktor Risch, abyste si všímali všech nových signálů, které vám tělo může dávat.

Dr. Risch hovořil také o aspektu, kdy oficiální lékařské agentury nepoznají, že je někdo očkován během prvních dvou týdnů po očkování. Stává se to podle něj proto, že lékařské agentury tvrdí, že účinky vakcíny potřebují dva týdny, aby se začaly projevovat. Nežádoucí účinky, které se objevily několik dní po očkování, byly oficiálně počítány jako zdravotní potíže projevující se u neočkovaných osob, řekl.

Závažné nežádoucí účinky po podání vakcíny se však vyskytly již během prvních čtyř dnů, uvedl Dr. Risch. Uvedl, že tři čtvrtiny nežádoucích účinků jsou evidovány jako projevující se u neočkovaných osob.

Rozhodující činitelé, kteří byli během pandemie zodpovědní, zahodili zásady veřejného zdraví šest dní po vypuknutí pandemie a udělali opak všeho, co jsme věděli, že by se mělo dělat v případě respiračních virů.

Jedním z příkladů bylo odmítnutí účinné včasné léčby a zbytečné očkování, což svědčí o kolosálním selhání veřejného zdravotnictví v tomto období.

Dr. Risch uvedl, že mnoho lidí je nyní méně náchylných k „propagandě“ týkající se COVID a že zprávy o nové variantě, která má v příštím měsíci ovládnout svět, jsou propagandou, která má prodat další várku vakcín, jež vyjde za několik týdnů. Lidé toho mají plné zuby a bude to mnohem větší nátlak.

Dr. Risch uvedl, že zatímco individuální riziko nežádoucí reakce na vakcínu je relativně nízké, jakmile se toto riziko projeví ve větším měřítku, kdy vakcínu dostaly milióny lidí, výsledkem je, že statisíce lidí mají zranění a závažné nežádoucí účinky, které jsou často horší než samotný virus.

Podle názoru doktora Rische by se nikdo neměl nechat očkovat mRNA vakcínou, protože nové varianty jsou mírné a neohrožují život.

Slyšel o několika hospitalizacích, které trvaly několik dní, ale protože většina lidí měla v minulosti COVID, mají určitou imunitu i vůči těmto novým variantám.

Není důvod, aby se lidé nyní nechávali očkovat v jakékoli míře.

Uvedl, že COVID se stal nemocí podobnou chřipce, co se týče stupně závažnosti, a že propaganda, která má lidi vyděsit, je prosazována vládou jménem farmaceutických společností, aby se prodalo více vakcín.

Žijeme ve vzájemném sociálním kontaktu, a proto šíříme infekce nízkého stupně. Je to součást lidského života, kterou bereme jako samozřejmost, a snažíme se ji léčit, jak nejlépe umíme. Tak bychom to měli zvládat.

Hunter Fielding, ZDROJ (překlad Zvědavec)

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Kauza C-19. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *