Aby bylo jasno: Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí. Jak krásné české přísloví

První dáma ČR na Ukrajině:
trapné ticho, neznalost problematiky,
listování v papírech.

Co ČT neukázala

Eva Pavlová nedokázala v Kyjevě zareagovat na otázku v panelové diskusi, desítky vteřin mlčela a listovala v papírech. To nám česká televize neukázala. Pavlova tisková mluvčí Markéta Řeháková, která opouští Hrad, brala o téměř 20 tisíc Kč víc, než její předchůdce Jiří Ovčáček.

Z názorů lidu českého

  • Co se vedení země týče, tak hluboko jsme ještě nikdy neklesli. To i ten stařičký Hácha byl statečnější.
  • Katastrofa, manželka prezidenta a neumí ani mluvit, o angličtině ani nemluvě, hrůza, ostuda, měla brát hodiny rétoriky a angličtiny, a pak se někde předvádět! A přestaňte už lidi konečně omlouvat to jejich přiblblé chování za to, jak oba krásně vypadají, jak ona, tak ten její velitel!
  • Největší ostudu na hradě od r. 1918 si zvolili občané této země bez duše! Charakteristiky manželského hradního páru jsou tedy charakteristiky většiny tohoto národa, který si je zvolil. V tomtéž duchu je sestavena pětikoalice. Jsou to všichni slouhové cizí moci! Jsou to zrádci a zaprodanci!
Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Aktuality, Kauza Ukrajina, Politika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *